Изцяло обновен апартамент в центъра на Bar

Bar, Черна гора – ID 9522
197,000 €
Площ 105 m2
вид 3+1
етаж 1/4
Море 150 m
Състояние Готово
Сезон цял година

Продава се тристаен напълно ремонтиран апартамент, разположен на първия етаж в сграда с асансьор. Това лято фасадата на сградата беше обновена.

Апартаментът е със западно изложение към морето. Апартаментът е с нови алуминиеви профили, обков Stublina с монтирани комарници и алуминиеви щори. Пред входната врата има видео наблюдение с Wi-Fi. MePro врата с двойно заключване. По време на ремонта е подменена цялата електрическа инсталация. телевизор и интернет във всяка стая. В целия апартамент е инсталиран първокласен гранитогрес. Смесителите и вградените казанчета за промиване са марка Grohe. Санитарна арматура Roca и бойлери Ariston. Стъкло и мрамор в двете бани. Калдъръмени и лакирани паркетни подове в целия апартамент. Инверторен климатик

В документите апартаментът е с площ от 89 м2, докато реалната площ е 105 + 7 м2 от общата тераса, която принадлежи към апартамента.

Бар е крайбрежен град с 37 000 жители, което го прави най-големия в южната част на страната. Фактът, че градът е основан в края на XIX в., се вижда веднага от необичайно проектираната архитектура. От местното пристанище целогодишно се движат фериботи до Италия (Бари), Гърция и Словения. През сезона работят и други услуги в зависимост от моментните изисквания на туристите.

Тук завършва железопътната линия Белград - Подгорица - Бар.

Центърът на града не е толкова характерен, тук можем да открием все бетонни сгради. Най-красивата и най-зелена част е Тополица, която се намира само на 500 м от пристанището.

Плуването в тази зона е едно от най-хубавите в Бар. Плажът, който е дълъг около 800 м, предлага разходка до яхтеното пристанище. Но това не е единствената възможност за почивка на плажа. Друга възможност е например дългият 2 км чакълест плаж Šušanj, заобиколен от гора.

Ако тръгнете с лодка или джип на юг от Бар, ще откриете много малки плажове, които са уединени и направо ви изкушават да ги изследвате.

В най-южната част на Ривиерата се намира известният плаж Тропикана, който може да се похвали с престижната награда "Син флаг" не само за чистотата на морето и околната среда, но и за отличното качество на услугите и тяхната безопасност.

Най-търсеният и според местните жители най-красивият плаж на Бар Ривиера е така нареченият Червен плаж. Той е кръстен на романтичния цвят, който ще откриете тук. Пясъкът е червен, камъчетата по плажа и дори в морето тук-там проблясват червени камъчета.

В бара има от всичко по много. Романтиците могат да се разхождат в безкрайните маслинови горички, чиито маслини са сред най-добрите на Адриатика.

Етаж
1
брой етажи
4
вид
3+1
Площ
105 m2
използваема площ
89 m2
Тераса
Да
балкон
Да
Магазин
970 m
Лекар
970 m
Кафене
340 m
Ресторант
230 m
Бар
230 m
Детска градина
180 m

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00