Обзаведен апартамент за продажба в Свети Стефан

Sveti Stefan, Черна гора – ID 7167
350,000 €
Площ 120 m2
вид 4+kk
етаж 2/3
Море 300 m
Състояние Готово
Сезон Лятна сезон

Апартаментът с обща площ от 120 кв.м. разполага с три спални, две бани, отделна тоалетна, голяма дневна с отворена кухня и красива гледка към морето, две огромни тераси с изглед към целия залив.

Целият имот е заобиколен от тераси и има 3 отделни входа, от южната и западната страна.

Паркингът е включен в цената на този имот.

Град Свети Стефан, един от най-луксозните курорти на черногорското крайбрежие, е разположен в южния край на залива Будван. Някога рибарско селище, сега той е най-интересният хотелски град на източното адриатическо крайбрежие. Свети Стефан прилича на каменен кораб, който се е ударил в земята и е акостирал тук. Той може да изглежда като остров, свързан със сушата само с къса, тясна пясъчна ивица, по която има плажове с насипен розов пясък.

Но Свети Стефан не е просто древен град на полуостров. По-новата му част се разраства на континента, където има много хотели, къщи за гости и частни места за настаняване. На пясъчния провлак, свързващ полуострова със сушата, има красив плаж от пакетиран пясък, отчасти платен и отчасти предназначен само за гостите на хотела. Други възможности за къпане се намират от двете страни на по-новата част на града.

Етаж
2
брой етажи
3
вид
4+kk
изглед към морето
Да
Площ
120 m2
използваема площ
100 m2
Тераса
Да
балкон
Да
паркинг
Да
Магазин
4 km
Лекар
5 km
Кафене
200 m
Ресторант
120 m
Бар
200 m
Детска градина
90 m

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00