Студио, Апартамент с изглед към морето, Манилва, Испания

Manilva, Испания – ID 10046
126,000 €
Площ 46 m2
вид 1+kk
етаж 4/4
Море 200 m
Състояние Готово
Сезон цял година

Това студио на последния етаж в Манилва предлага интересна възможност за инвестиция както за почиващи, така и за целогодишно живеещи. То предлага спираща дъха панорамна гледка към морето и планината и осигурява спокойно убежище само на няколко минути от плажа. Имотът включва добре оборудвана тераса, която е идеална за наслаждаване на средиземноморските гледки, и осигурява достъп до общ басейн за спокойно плуване.

Студиото с площ 26 кв. м разполага с приятна спалня и добре поддържана баня. То е обзаведено, което гарантира безпроблемно нанасяне. Ориентацията позволява много естествена светлина, като може да се избира от североизток до югоизток.

Урбанизацията се намира в тихо крайградско селище в близост до града и гористи местности, предлагайки спокойно убежище от шума и суетата на градския живот. Имотът се предлага и частично обзаведен, което го прави подходящ избор.

Забележителните характеристики включват мраморни подови настилки, климатик с климатичен контрол и достъп до самостоятелна тераса. Наличието на Wi-Fi допълнително повишава привлекателността на имота. Възможностите за паркиране включват както места на улицата, така и общи паркоместа.

Манилва е очарователен крайбрежен град на Коста дел Сол в Испания. Известен със своите живописни плажове, лозя и исторически забележителности, той предлага комбинация от традиционна испанска култура и съвременни удобства. Градът е известен с отличната си морска храна и е популярна дестинация както за туристи, така и за чужденци.

За допълнителна информация или онлайн обиколка, моля, свържете се с нас.

Етаж
4
брой етажи
4
вид
1+kk
изглед към морето
Да
Площ
46 m2
използваема площ
36 m2
Тераса
Да
паркинг
Да
ресторант
ресторант
Поддържана зеленина
Поддържана зеленина
Магазин
370 m
Лекар
500 m
Кафене
490 m
Ресторант
400 m
Бар
420 m
Детска градина
140 m

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00