Процесът на покупка в Гърция

Ние бяхме сред първите, които ви предоставиха възможността да закупите имот в чужбина! Ние сме чешко с.р.о. и гарантираме резултата от сделката и всяка похарчена от вас крона. Въпреки че продаваме в няколко държави, ние винаги си вършим работата на 100%. Мениджърът по продажбите лично се грижи за продажбите във всяка държава.

Как да изберем и след това да купим имот, процедурата:

 

 • Пишете ни или ни се обадете, за да обсъдим вашия план. Ние ще ви дадем професионален и коректен съвет. Ще обсъдим Вашите изисквания, технически параметри като размер, местоположение и др. и заедно ще изберем мечтания от Вас имот.

 

 • Можете също така да разгледате нашия уебсайт WWW.MOJENEMOVITOSTUMORE.CZ и да изберете имот от нашата оферта.

 

 • Определете как искате да разгледате имота. Имате възможност да изберете онлайн оглед в реално време или личен оглед.

 

 • Ако изберете личен оглед, ще ви предложим вариант за настаняване.
  Организираме огледи на място, при които нашите експерти ще се погрижат да имате достатъчно време за избор и вземане на решение.

 

 • След като изберете конкретен обект, ще подготвим договор за резервация и ще заплатите таксата за резервация, за да можем да резервираме избрания от Вас обект за Вас. Таксата за резервация е част от покупната цена. Тя се заплаща по чешка банкова сметка.

 

 • След това се издават необходимите документи (договор за покупко-продажба, договор за правни услуги, договор за депозит на пари). След подписването се заплаща останалата част от покупната цена
  Всички суми се внасят в депозитната сметка на адвоката.
  Изготвяме необходимите декларации, за които е необходимо подписите да бъдат заверени от чешки нотариус.
  Следва нотариалната транскрипция, вписването в имотния регистър и издаването на документа за собственост.

Какво ще платя в допълнение към горепосоченото?

 • Стойността на прехвърлянето и всички услуги, свързани с придобиването на собствеността, е от 8 до 10% от покупната цена на имота.

Какви ще бъдат разходите за управление на имота?

 • За комунални услуги и вода ще плащате приблизително 50-100 евро на месец, в зависимост от размера на апартамента. За по-големите апартаменти и къщи повече, в зависимост от потреблението.

 

 • Застраховка на имота по Ваша преценка приблизително 120-200 € годишно.
  Годишният законоустановен данък върху имота е приблизително 2 - 5 € на м2.

Кой може да ми помогне при отдаването на имот под наем?

 • Собствениците на имоти, които са закупили чрез нашата агенция за недвижими имоти, могат да обявят имота си на нашия уебсайт БЕЗПЛАТНО.

 

 • Слушах, че Mojenemovitostumore.cz е подготвил портал за клиенти
  Да, точно така. Ние ценим всеки клиент, общуваме дългосрочно и помагаме при последващото управление на имота. Ние не сме компания, която примамва към покупка и след това спира.

 

 • Като доказателство и нещо допълнително, създадохме КЛИЕНТСКИ ПОРТАЛ за нашите клиенти, достъпен на адрес klienti.mojenemovitostumore.cz, където можете да управлявате своя имот - Клиентският портал е достъпен за вас безплатно.