Отзиви

Преди да решите да си купите имот в чужбина проверете кой ще бъде вашия посредник. Ние сме живели и работили в държавите, в които предлагаме имоти - за това сме добре запознати с месното законодателство и можем да ви осигурим всичките си услуги на място. Погледнете какво имат да кажат нашите клиенти за услугите ни!

Нашите награди и сертификати
proverenaspolecnost.cz  proverenaspolecnost.cz  proverenaspolecnost.cz  proverenaspolecnost.cz

И двамата собственици бяха не само професионалисти на мястото си при продажбата на апартамента, но най-вече бяха мили, търпеливи, отзивчиви и човечни. Цялата продажба премина без ни най-малко усложнение. Силно препоръчвам. Приятно изкарване на деня, K. P.
K. P.
Бихме искали да благодарим на Ангелина Василева за безпроблемното закупуване на апартамента в България на брега на Черно море, в Свети Влас. Г-жа Ангелина Василева е страхотен професионалист. Компанията Титан Риалити (mojenemovitostumore) е ТОП компания. Офертата на компанията за недвижими имоти е завладяваща. Офертата за облигации също е много интересна. Радек и Петра Ш.
Radek a Petra Š.
Бихме искали да Ви благодарим за безпроблемната покупка на апартамента в България на брега на Черно море, в красивия район между Свети Влас и Елените с изглед към стария Несебър. Апартаментът се намира в Гранд Ризорт Форт Нокс, който е невероятен. Г-жа Ангелина Василева е страхотен професионалист! Тя винаги е била отзивчива и много услужлива. Сделките й бяха много бързи и професионални. Titan Reality (mojenemovitostumore) е ТОП компания. След личен опит я препоръчваме на всички, които са решили да закупят имот на морето или искат да спестят и да остойностят част от парите си под формата на облигации на тази компания. Според нашия опит те са професионалисти на външния пазар по отношение на недвижимите имоти край морето. Предлагането на недвижими имоти е завладяващо, има за всекиго по нещо. Офертата за облигации на тази компания също е много интересна инвестиция. Искрени благодарности на Радек и Петра Ш. от Южна Чехия Желая ви приятен ден,
Radek a Petra Š
Бих искал да ви благодаря за страхотната ви и професионална работа. Това е вторият ми факт и след всеки случай пазаруването и продажбата бяха извършени на високо ниво. Всички сделки бяха бързи и лесни. Ако искате всичко да е наред, моля, свържете се с професионалния екип на mojenenovitostumore.cz
Andriy

Оценете ни

Бихме се радвали да споделите опита си от нашата работа. Оценяваме всяко мнение! Искаме да можем да направим услугите си дори още по-добри. Ако искате да се видите с нас, моля, не се колебайте да се отбиете в нашия офис. Ние сме тук за вас!

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00