Къща в Bar - Šušanj с изглед към морето и просторен двор

Bar, Šušanj, Черна гора – ID 14798
455,000 €
Площ 1000 m2
вид 5+kk
Море 950 m
Състояние Готово
Сезон цял година

Този красив имот се намира в тиха част на Бар, по-специално в района на Шушан, и предлага комфортно жилище на два етажа и таванско помещение.

Къщата е с идеално разпределение за семеен живот и като ваканционно жилище.

На приземния етаж с площ 102 m² ще откриете просторно входно антре, дневна с камина, която създава приятна атмосфера, трапезария и напълно оборудвана кухня. Има също така три спални и модерна баня. На втория етаж ще се насладите на още една просторна дневна, две спални и още една баня. За допълнителен комфорт в баните е инсталирано подово отопление, което осигурява топлина дори през студените сезони.

Къщата е в много добро състояние, суха и чиста. Разполага с голям двор от 1000 м², който е разделен на две тераси и предлага достатъчно място за изграждане на басейн или за озеленяване на градината по ваш вкус. Красивата гледка към морето, която не е ограничена от нищо, гарантира спокойствие и уединение.

Друго голямо предимство на този имот е, че е регистриран на фирма, което означава, че купувачът е освободен от плащането на данък върху прехвърлянето на имота. Този аспект прави покупката на имота по-изгодна от финансова гледна точка.

Бар е град с богата история, разположен в южната част на Черна гора, точно до Адриатическо море. Той е важен икономически център с важно пристанище, което свързва Черна гора със Словения, Гърция и Италия. Бар предлага широки възможности за плуване, водни спортове и почивка на красивите плажове. За любителите на спорта има тенис кортове, футболни игрища и стадион за лека атлетика.

Благодарение на отличните си транспортни връзки, включително железопътната линия, водеща до столицата Подгорица и по-нататък до Белград, Бар е лесно достъпен. Железопътната линия, която пресича планинския терен, е технически уникат и е допринесла за развитието на местното пристанище и на целия регион.

Бар е идеално място за постоянно живеене, но и за туристи, които искат да се насладят на слънчеви плажове, културни събития и нощен живот. Градът предлага широка гама от ресторанти, барове, клубове и дискотеки. През летните месеци се предлага разнообразна културна програма на открито.

Ние сме реномирана агенция за недвижими имоти с дългогодишен опит на пазара на недвижими имоти в Черна гора. Предлагаме професионални и коректни съвети, независимо дали търсите мечтания дом или интересна инвестиционна възможност. Ние правим покупката на имот безпроблемна и предлагаме възможност за дистанционно обслужване на целия процес по прехвърляне на собствеността. Това включва прехвърляне на комунални услуги и всички необходими регистрации.

Ако търсите имот в един от най-красивите райони на Черна гора, не се колебайте да се свържете с нас. С удоволствие ще ви предоставим цялата информация и ще организираме оглед. За още интересни предложения посетете нашия уебсайт.

брой етажи
3
вид
5+kk
изглед към морето
Да
Площ
1000 m2
площ на парцела
996 m2
използваема площ
310 m2
Тераса
Да
Лоджия
Да
балкон
Да
Басейн
Да
застроена площ
105 m2
паркинг
Да
изба
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00