Красив пентхаус с гледка към морето в Будва, Бечичи, Черна гора

Bečići, Черна гора – ID 14572
390,000 €
Площ 70 m2
вид 3+kk
етаж 5/5
Море 600 m
Състояние Готово
Сезон цял година

Предлагаме ексклузивен пентхаус в престижната местност Бечичи, Будва. Този луксозен апартамент с площ от 70 кв. м се намира на 5-ия етаж в модерен жилищен комплекс и е идеален избор за тези, които търсят комфортен живот в близост до морето. Разпределението на апартамента включва просторна дневна, свързана с трапезария и напълно оборудвана кухня, две елегантни спални, две луксозни бани и голям балкон с панорамна гледка към Адриатическо море. Апартаментът е напълно обзаведен с модерни мебели и е готов за нанасяне веднага.

Този пентхаус предлага уникална комбинация от комфорт и лукс с гледка към морето. С близостта си до плажа (само на 600 метра) и лесния достъп до всички необходими услуги като ресторанти, кафенета и магазини, този апартамент е идеален за почивка и инвестиционни цели. Апартаментът включва и ексклузивно ползване на покривната тераса, от която се открива спираща дъха гледка към крайбрежието. Паркингът пред сградата и в околността осигурява удобство за собствениците и посетителите.

Бечичи, като част от Будва, е популярен курорт, известен с красивите си плажове и качествена туристическа инфраструктура. Той предлага широк спектър от дейности за свободното време - от водни спортове до приятни разходки по крайбрежието. Местните ресторанти и кафенета предлагат традиционна средиземноморска кухня, а районът е подходящ както за семейни почивки, така и за тези, които искат да се насладят на нощния живот и социалните дейности.

Черна гора се превръща във все по-популярна дестинация за инвестиции в недвижими имоти. Тя съчетава красиви природни пейзажи, включително планини и крайбрежие, с богата културна история. Страната предлага отлични възможности за тези, които търсят отдих край морето, като същевременно имат достъп до съвременни услуги и дейности. С близостта си до Хърватия и Гърция Черна гора е идеална дестинация за пътешественици, които искат да опознаят Средиземноморието.

Нашата агенция за недвижими имоти предлага цялостно обслужване при покупка на имот в Черна гора. Ние сме тук, за да ви помогнем да откриете идеалния имот за вашите нужди - от правни консултации до уреждане на всички необходими формалности. Свържете се с нас и ние ще ви помогнем да осъществите визията си за живот край морето.

Етаж
5
брой етажи
5
вид
3+kk
изглед към морето
Да
Площ
70 m2
използваема площ
65 m2
Тераса
Да
паркинг
Да
Магазин
430 m
Лекар
1 km
Кафене
160 m
Ресторант
80 m
Бар
470 m
Детска градина
1 km

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00