Просторна и удобна семейна къща с няколко апартамента за продажба в близост до големия плаж в Улцин

Ulcinj, Черна гора – ID 14603
380,000 €
Площ 350 m2
вид други
Море 800 m
Състояние Готово
Сезон Лятна сезон

Инвестиционна информация Как работи?

Месечен доход: 2217 €
Годишен доход: 7.0%

Тази многостайна семейна къща е чудесен избор за тези, които търсят модерен и комфортен живот в красивата околност на Черна гора.

Къщата предлага широк спектър от възможности за живеене и инвестиция, благодарение на местоположението си в близост до известния Голям плаж и гъвкавото си разпределение.

Имотът разполага с четири етажа, като всеки от тях е напълно използван за максимален комфорт и практичност.

Сутеренът с площ 41 кв. м предлага кухня, перално помещение и килер - идеалното място за осигуряване на комфортни условия и организация на домакинството.

Първият етаж с площ 85 m² се състои от просторен апартамент с три спални, две модерни бани и голям балкон с площ 20 m². Този балкон предоставя впечатляваща гледка към околността и е идеално място за отдих след натоварен ден.

Вторият етаж разполага с три отделни апартамента с обща площ от 85 m². Всеки апартамент има собствен балкон, което допринася за привлекателността му не само за семейно живеене, но и за отдаване под наем.

Третият етаж е разделен подобно на втория и предлага още три апартамента с площ 82 m², всеки със собствен балкон с прекрасна гледка към морето. Тук можете да се насладите на освежаващата морска панорама и да наблюдавате красивите залези.

Къщата е напълно обзаведена, което означава, че е готова да се нанесете веднага или да я използвате за краткосрочно или дългосрочно отдаване под наем. Разделен на няколко апартамента, имотът е напълно подходящ като инвестиционна възможност за отдаване под наем на туристически обекти в атрактивен район.

В близост до къщата ще намерите всички необходими удобства - ресторанти, кафенета, магазини, аптеки и услуги, които да улеснят ежедневието ви. Къщата се намира на около 800 метра от известния Голям плаж, който ще бъде особено ценен от любителите на морето и водните спортове.

Имотите на брега на морето в Черна гора стават все по-популярни през последните години, както за живеене, така и за инвестиция. Близостта до морето носи уникален начин на живот с възможност за ежедневна почивка на плажа, но също така осигурява постоянен интерес от страна на туристите. Благоприятните климатични условия и нарастващият туристически поток правят инвестицията в имот в този район изключително изгодна. Притежаването на тази къща ще ви позволи не само да имате красив дом, но и интересен доход от отдаване под наем.

Улцин, един от най-старите градове на Адриатическото крайбрежие, може да се похвали с богата история, паметници на културата и обширни плажове, като например Velika Plaža - най-дългият пясъчен плаж на Балканите. Градът е известен със своята приятелска атмосфера, богата гастрономия и разнообразни възможности за отдих. Благодарение на стратегическото си местоположение Улцин е чудесна отправна точка за екскурзии до други красиви места в Черна гора и околните страни. Той е идеална дестинация за семейства, любители на спорта и инвеститори, които търсят изгодни възможности.

Черна гора е страна с уникална комбинация от красиви природни пейзажи, планински панорами и чисто море. Тя предлага не само слънчево крайбрежие, но и богато културно наследство и много туристически атракции. За тези, които търсят жилище или инвестиция в чужбина, Черна гора е идеален избор - развиващата се икономика, стабилният пазар на недвижими имоти и привлекателните условия за чуждестранните инвеститори превръщат тази страна в много интересна дестинация.

Mojenemovitostumore предлага надеждни и професионални услуги при продажбата на недвижими имоти в Черна гора. Нашите експерти ще ви помогнат да намерите имот според вашите изисквания и ще организират целия процес от правните въпроси до окончателното прехвърляне. Имаме дългогодишен опит и задълбочени познания за местния пазар, което ни позволява да ви предложим най-добрите възможности на конкурентни цени.

Ние ще намерим имот, който да отговаря на вашите нужди: Независимо дали търсите луксозна къща с гледка към морето, просторен апартамент за семеен живот или имот, подходящ за отдаване под наем, ние с удоволствие ще ви помогнем да намерите подходящия. Свържете се с нас и ни позволете да изготвим оферта, съобразена с вашите нужди.

Възползвайте се от тази уникална възможност да притежавате къща в близост до красивия плаж Велика Плажа в един от най-красивите райони на Черна гора.

брой етажи
4
вид
други
изглед към морето
Да
Площ
350 m2
площ на парцела
250 m2
използваема площ
290 m2
Лоджия
Да
балкон
Да
застроена площ
90 m2
паркинг
Да
изба
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00