2 стаи с гледка към морето, първа линия, подходящи за отдаване под наем, Равда

Ravda, България – ID 14636
62,000 €
Площ 66 m2
вид 2+kk
етаж 2/5
Море 150 m
Такса за услуги 550 € годишно
Състояние Готово
Сезон цял година

Изгодна оферта! 66 m² Двустаен апартамент за продажба в прекрасния ваканционен курорт Равда, България.

Разпределение: хол с кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна, балкон с гледка море. Жилището се намира на втори етаж от пететажна тухлена сграда с асансьор и се предлага веднага. В комплекса има 1 басейн, поддържана зеленина, охрана и рецепция. Паркомястото е нещо естествено.

Отлична локация! Само на 150 м от плажа, в близост училище, детска градина, медицински заведения, поща, верига магазини, супермаркет, ползване на градски транспорт, автобуси, пътища.

Предимства на имота: целогодишно ползване, напълно оборудван апартамент, ниски такси за поддръжка 550 евро/год.

Отоплението е локално на ток.

Телекомуникации: телефон, интернет.

Идеален за плуване и релакс. Жилището е под цената в района, желана локация и комплекс.

Първоначалната цена беше 65 000 евро, не се колебайте и вземете своя апартамент край морето на изгодна цена!

Приложено видео обиколка: [Youtube (DE)](https://youtu.be/KTE6sNgs4mk)

Ние от MOJE NEMOVITOST U MORE ви предлагаме ненадминат брой висококачествени и проверени имоти. Ние ще ви помогнем да инвестирате в правилния имот според вашите изисквания, така че парите ви да не загубят стойността си. Ние сме българи и работим в България целогодишно. Нашата компания може да предостави покупка, наем и цялостно управление на недвижими имоти и следпродажбено обслужване по българското крайбрежие в населени места: Свети Влас, Слънчев бряг, Несебър, Равда, Ахелой, Поморие и др. Ние се грижим за управлението на имота от А до Я. Можете да разчитате на нас във всички отношения. Връзката ни не свършва с покупка, а просто започва.

Отбор MNM

Равда е синоним на спокойна почивка, прекарана в уединение, пълна с релакс и влажен морски въздух. Всеки може да намери място за почивка на уютните плажове, разпръснати в крайбрежната зона. В Равда има аквапарк за най-малките. Тук наистина можете да си купите всичко по-изгодно, независимо дали става дума за сувенири от почивка или плодове от местния пазар. Отлична е и достъпността с крайградски транспорт до близките курорти като известния Слънчев бряг, Бургас или историческия Несебър. Равда е идеално място за тези, които искат да прекарат спокойна почивка сред красива природа, както и за семейства с деца.

Етаж
2
брой етажи
5
вид
2+kk
изглед към морето
Да
Площ
66 m2
използваема площ
54 m2
балкон
Да
Басейн
басейн
паркинг
Да
Рецепция
Рецепция
Охрана
Охрана
Поддържана зеленина
Поддържана зеленина
Магазин
1 km
Лекар
840 m
Кафене
380 m
Ресторант
170 m
Бар
380 m
Детска градина
770 m

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00