Апартаменти с изглед към морето в две жилищни сгради с асансьор в Рафаилович

Rafailovici, Черна гора – ID 14797
120,000 €
Площ 55 m2
вид 2+kk
етаж 2/4
Море 500 m
Състояние Готово
Сезон Лятна сезон

Предлагаме ексклузивни апартаменти с изглед към морето в две жилищни сгради с асансьор в живописното крайбрежно село Рафаиловичи, разположено в Черна гора. Тези модерни апартаменти са чудесен избор за тези, които търсят живот на море или търсят възможност за инвестиция. Рафаиловичи се гордее с красив плаж само на 500 метра от апартаментите, а наблизо има и известни ресторанти с морски дарове, едни от най-добрите в региона.

Имот в сърцето на природата и в тихо крайбрежно село

Двете сгради, в които се намират апартаментите, предлагат разнообразни разпределения - от апартаменти с една, две и три спални, така че можете да изберете този, който най-добре отговаря на вашите нужди. Сградите са построени в съответствие с най-високите строителни стандарти, като са използвани качествени материали. Пред сградата има паркинг, който е на разположение на обитателите. Освен това в една от къщите има малък басейн, който е предназначен единствено за обитателите на сградата, което допринася за допълнителен комфорт.

Притежаването на имот в Черна гора носи редица предимства. Черна гора е все по-популярна дестинация за тези, които търсят спокойно място за почивка и дългосрочен престой. С гледка към Адриатическо море и директен достъп до плажа, това е идеална инвестиция. Цените на имотите на брега на морето имат потенциал за дългосрочен растеж, независимо дали за собствен дом или като източник на пасивен доход от отдаване под наем.

Рафаиловичи е популярна туристическа дестинация, както и спокойно място за постоянно живеене. В допълнение към красивите плажове, тук ще намерите всички необходими удобства - ресторанти, магазини и кафенета. Транспортната достъпност е отлична, като в близост се намират основните пътни артерии и летището. Близкият град Будва предлага още широка гама от културни и развлекателни дейности.

Черна гора - рай за любителите на природата и инвеститорите

Черна гора предлага красива природа, в която се сливат планините и морето. Тази малка, но разнообразна територия има богата история и все повече привлича чуждестранни инвеститори и туристи от цял свят. Разположението ѝ на адриатическото крайбрежие я прави популярна както за лятна почивка, така и за целогодишен престой.

Нашата компания Mojenemovitostumore предлага комплексни услуги при покупка на недвижими имоти в Черна гора. Благодарение на дългогодишния ни опит на местния пазар и широката гама от над 200 имота можете да сте сигурни, че ще ви помогнем да намерите подходящия имот за вашите изисквания. Осигуряваме професионален и индивидуален подход към всеки клиент, за да гарантираме, че инвестицията ви е сигурна и печеливша.

Ако търсите имот в Черна гора, моля, не се колебайте да се свържете с нас. Ще се радваме да ви помогнем да намерите имот, който да отговаря на всички ваши изисквания, независимо дали търсите постоянен апартамент, ваканционен дом или възможност за инвестиция.

Етаж
2
брой етажи
4
вид
2+kk
изглед към морето
Да
Площ
55 m2
използваема площ
53 m2
балкон
Да
паркинг
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00