Хубава едноетажна къща близо до Бургас

Kameno, България – ID 13091
145,000 €
Площ 445 m2
вид 4+kk
Море 23 000 m
Състояние Готово
Сезон цял година

Продава се самостоятелна къща в село Камено, близо до Бургас.

Представяме ви красива двуетажна фамилна къща от 4 стаи с обща площ 132 м², разположена върху парцел от 445 м². Този имот е идеален избор за тези, които търсят тихо и спокойно живеене в близост до морето и същевременно искат да са близо до град Бургас, който е само на 23 км.

Основните предимства на този имот са:

Къщата разполага с три спални, така че е чудесен избор за семеен отдих.

Къщата е свързана с централна водопроводна и канализационна система, което осигурява комфортен и безпроблемен живот.

Отопление на газ.

Валидно разрешително за строеж (Акт 16).

Паркинг за 2 автомобила.

Зона за барбекю в градината.

Тази къща предлага перфектната комбинация от тих селски живот и лесен достъп до града и морето. Не пропускайте тази уникална възможност и елате да я видите лично!

Моля, свържете се с нас за повече информация и за организиране на оглед.

Ние от МОЖЕ НЕМОВИТОСТ У МОРЕ ви предлагаме ненадминато разнообразие от качествени и проверени имоти. Ние ще ви помогнем да инвестирате в правилния имот, съобразно вашите изисквания, така че парите ви да не загубят стойността си. Ние сме българи и работим в България през цялата година. Нашата компания може да ви осигури покупка, отдаване под наем и общо управление на имоти и следпродажбено обслужване на българското крайбрежие в населените места Свети Влас, Слънчев бряг, Несебър, Равда, Ахелой, Поморие и други.

Ние се грижим за управлението на имоти от А до Я. Можете да разчитате на нас във всички аспекти.

Нашите взаимоотношения не приключват с покупката, а само започват.

Екип на MNM

Бургас е най-големият град в Югоизточна България и вторият по големина на българското Черноморие, а с площта си от 253,644 км² е и един от най-големите в страната. Според последното преброяване на НСИ към 31 декември 2015 г. в него живеят 203 017 души, което го прави четвъртият по големина град в страната. Няколко природни резервата и защитени местности, старинни и средновековни селища, Черно море и ежегодните фестивали привличат много туристи. Бургас, разположен в най-западната точка на Черно море, е дал името си на едноименния залив, който е най-големият и най-населеният в българското Черноморие. Градът е заобиколен от Бургаските езера- Бургаско, Атанасовско и Мандренско, а на изток - от Черно море.

Сред първите обитатели на региона са траките, които около VI в. пр. н. е. създават редица селища на територията на днешния Бургас, заедно с близките градове Аполония, Месамбрия, Анхиало. Климатът в Бургас и региона се характеризира като влажен субтропичен с морско и континентално влияние. Средната лятна температура на въздуха достига 26,7 °C през юли, а максималните дневни температури над 20 °C се наблюдават до ноември. Средният брой месечни часове слънчево греене е 328,6. Континенталното влияние се проявява през зимата, но зимата остава много по-мека в сравнение с вътрешността на страната и снеговалежите са сравнително редки. Бъдещото развитие на града е свързано с отварянето на Бургас към морето и езерата. В този контекст се разглежда проектът "Супер Бургас". Предстои реализирането на проект за обществено велосипедно движение, за извеждане на тежкотоварния трафик от централната част на града, за възстановяване на остров Света Анастасия и моста, както и за рехабилитация на историческия център. През 2012 г. в Бургас бяха открити два търговски центъра. Планирано е откриването на многофункционална спортна зала и крайбрежен асфалтов път, свързващ Бургас с новия квартал Кьошето и квартал Сарафово.

брой етажи
2
вид
4+kk
Площ
445 m2
площ на парцела
445 m2
използваема площ
132 m2
балкон
Да
застроена площ
70 m2
паркинг
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00