Продажба на разсрочено плащане, 2 стаи, страхотен и богато оборудван курорт, Crown Fort Club, Свети Влас, България

Sveti Vlas, България – ID 14604
99,500 €
Площ 71 m2
вид 2+kk
етаж 1/6
Море 300 m
Такса за услуги 15 € за m2/година
Състояние Готово
Сезон цял година

Ексклузивна оферта за апартаменти на българското крайбрежие - На разсрочено плащане с 20% първоначална вноска, до 10 години! Вече изграден отлично функциониращ комплекс!

Конкретният апартамент от 2 стаи с обща площ от 71,20 м2, се намира на първия етаж и предлага гледка към басейна. Снимките на интериора са само илюстративни!

Търсите ли инвестиция или мечтания апартамент на брега на морето? Възползвайте се от уникалната възможност да придобиете имот в България без сложна документация, директно от инвеститора!

Предлагаме повече от 400 апартамента в престижните курорти Елените, Свети Влас, Слънчев бряг и Равда. Нашите цялостно оборудвани имоти се експлоатират целогодишно, така че можете да се насладите на престоя си по всяко време на годината.

Какво прави тази оферта специална?

- Разсрочено плащане само с 20% първоначална вноска, без доказване на доход!

- Погасяване за срок до 10 години.

- Не е необходимо да представяте доходи

- Без проверки на миналото или на финансовата история.

- Гаранция директно от имота, който купувате.

Необходим ви е само един документ за самоличност и апартаментът може да бъде ваш!

Жилищни комплекси Sea Fort Club, Imperial Fort Club и Crown Fort Club

Разположени на хълм с изглед към морето и планините, тези луксозни жилищни комплекси предлагат напълно уникална гледка към залива на Слънчев бряг и историческия Несебър. Разположени са на втора линия, само на 3-5 минути пеша от плажа, в тих район, заобиколен от гори, което създава идеални условия за съчетаване на релаксираща и активна почивка.

Какво предлага комплексът:

-16 плувни басейна за деца и възрастни, включително басейн с вълни, водна пързалка и джакузи - всички под надзора на спасители, с безплатни шезлонги.

-Ресторанти с българска и европейска кухня, магазини за хранителни стоки и плажни принадлежности.

-Фитнес центрове (на открито и закрито), сауна, СПА и масажи.

-Детски клуб и детска площадка с атракции за най-малките.

-Здравен център, обмяна на валута, туристическа агенция, коли под наем.

-Спортни дейности.

-Обширни зелени площи с грижливо поддържани градини, тревни площи и цветни лехи.

Комплексите в горската част на Гранд Ризорт осигуряват перфектната комбинация от спокойствие, комфорт и широка гама от развлекателни дейности, създавайки идеалната среда за семейна почивка или дългосрочно живеене.

Таксите за поддръжка включват широк спектър от услуги, за да осигурят максимален комфорт и безгрижен престой в комплекса Privilege Fort. С такса от 14,50 евро/м² годишно получавате пълна грижа за терена и общите части, което ви позволява да се концентрирате върху това да се наслаждавате на апартамента си на брега на морето.

Какво е включено в таксата за поддръжка?

-Поддръжка на целия комплекс - Перфектно поддържани общи части и инфраструктура, за да бъде целият комплекс винаги в перфектно състояние.

-Поддръжка на общите части - Редовни ремонти и почистване, за да изглеждат сградите като нови.

-Поддръжка и ремонт на инфраструктурата и пътищата - Ремонт на пътищата, тротоарите и всички пътища за достъп, за да се гарантира, че комплексът е винаги лесно достъпен.

-Поддръжка на басейните - Осигуряване на чистота и функционалност на басейните през цялата година, включително на водните и техническите съоръжения.

-Поддръжка на зеленината - Редовна поддръжка на градините, парковете и другите зелени площи за приятна и хармонична среда.

-Целогодишно наблюдение на сигурността - Денонощна охрана и видеонаблюдение, за да се гарантира безопасността на вас и вашата собственост.

-Използване на плувни басейни - Неограничен достъп до басейните за вас и вашите гости.

-Осветление на общите части - Грижа за осветлението на целия комплекс, включително сградите и външните пътища, което осигурява удобно и безопасно придвижване през нощта.

-Уникална гаранционна програма на Форт Нокс - Гаранция за повечето довършителни елементи и материали във всички апартаменти, която ви предпазва от неочаквани разходи.

Платени услуги на разположение на рецепцията

За Вашето удобство и безгрижен престой на рецепцията на комплекса се предлага широка гама от допълнителни платени услуги, включително коли под наем, резервации за екскурзии, услуги по почистване и много други. Всичко, от което се нуждаете за комфортен и релаксиращ престой в България, можете да намерите точно в комплекса.

Искате да плащате месечно?

Интересувам се
Финансиране
Етаж
1
брой етажи
6
вид
2+kk
Площ
71 m2
използваема площ
62.66 m2
балкон
Да
Басейн
16 басейна
паркинг
Да
Рецепция
Рецепция
ресторант
ресторант
Охрана
Охрана
Поддържана зеленина
Поддържана зеленина
Магазин
1 km
Лекар
3 km
Кафене
2 km
Ресторант
230 m
Бар
160 m
Детска градина
1 km

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00