Старинно обзаведена просторна къща с гледка към морето в Bar, Šušanj

Šušanj, Черна гора – ID 14608
550,000 €
Площ 400 m2
вид 7+1
Море 500 m
Състояние Готово
Сезон цял година

Предлагаме за продажба голяма и просторна къща в търсената местност Шушан, район Бар в Черна гора.

Тази изключителна къща с обща жилищна площ от 400 кв.м е разположена върху парцел с площ 410 кв.м и е само на 500 м от морето, което я прави идеална за любителите на морския живот.

Къщата е напълно оборудвана със старинни мебели на повече от 100 години, които придават на интериора уникален и елегантен характер. Стълбището и подовете са изработени от висококачествен гранит, което подчертава високото ниво на изработка в целия имот.

Целият имот е заобиколен от ограда от ковано желязо, която осигурява не само естетическа стойност, но и сигурност. Големите тераси предлагат впечатляващи гледки към морето и околността, а озеленената градина с външно барбекю предлага идеалното място за дейности на открито.

Къщата е оборудвана с алармена система за вашата сигурност и просторен гараж.

Къщата е с централно отопление на дърва, а всички стаи са климатизирани, което осигурява комфорт както през зимата, така и през лятото. Мебелите, включително леглата и гардеробите, са изработени от масивна дървесина, което подчертава високото качество и дълготрайността на тази къща.

Разпределението на къщата е следното:

Приземен етаж: просторна дневна с директен излаз на тераса, голяма кухня със собствен изход към терасата и градината, килер, перално помещение и отделна тоалетна.

Първи етаж: Четири спални, всяка със собствена тераса, гардеробна и две бани.

2-ри етаж.

Това обмислено разпределение осигурява достатъчно пространство за комфортен семеен живот, като същевременно ви позволява да се наслаждавате на гледките и откритото пространство.

Притежаването на имот на брега на морето предлага не само релаксираща среда, но и чудесна възможност за инвестиция. Имот на брега на морето на атрактивно място като Шушан носи възможност за отдаване под наем на туристи в разгара на сезона, което може да генерира стабилен доход. Къщата е идеална както за семейно живеене, така и за отдих, благодарение на своите размери и удобства. Друго предимство е нарастващото търсене на недвижими имоти в Черна гора, което гарантира поскъпване на инвестицията в бъдеще.

Шушан е тихо и търсено място в близост до град Бар, един от най-важните пристанищни градове на Адриатическото крайбрежие. Мястото е известно с красивите си плажове, особено с чакълестия плаж с борова горичка, която осигурява сянка и спокойна среда за отдих. Благодарение на местоположението си, Шушан предлага не само тишина и спокойствие, но и лесен достъп до цялата необходима инфраструктура като магазини, ресторанти, аптеки и други услуги в Бар, което осигурява комфортен начин на живот.

Черна гора е идеална дестинация за тези, които търсят красиво крайбрежие, живописни планини и богата история. Страната става все по-привлекателна за инвеститорите в недвижими имоти, благодарение на бързо развиващата се туристическа индустрия и все по-достъпните цени на имотите. Тя предлага мек средиземноморски климат с дълги слънчеви сезони, което превръща Черна гора в идеално място за живот на море или ваканционен имот.

Компанията mojenemovitostumore е специализирана в продажбата на качествени недвижими имоти в Черна гора, особено в крайбрежните райони като Бар, Шушан и околностите. Нашите професионалисти ще ви помогнат да изберете подходящия за вас имот и ще ви осигурят цялостна подкрепа по време на процеса на покупка, включително правно обслужване и административни формалности. Готови сме да ви предложим имоти, които отговарят не само на естетически и практически критерии, но и на финансова рентабилност.

Ако търсите луксозна къща на брега на морето, инвестиционен имот или удобен семеен дом в Черна гора, ние сме тук, за да ви помогнем да намерите идеалния имот в зависимост от вашите изисквания. Ние предлагаме широка гама от имоти и индивидуален подход към всеки клиент.

Възползвайте се от възможността да притежавате красива къща на брега на морето в едно от най-търсените места в Черна гора и да се насладите на спокоен живот с гледка към морето и достъп до съвременни удобства.

брой етажи
3
вид
7+1
изглед към морето
Да
Площ
400 m2
площ на парцела
410 m2
използваема площ
390 m2
Тераса
Да
Лоджия
Да
балкон
Да
застроена площ
150 m2
паркинг
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00