INVESTMENT ZAJEZD 7. 12. 2023 - 10. 12. 2023

Обиколки на имоти в България

Искате ли да инвестирате в недвижими имоти в България, но нямате достатъчно опит със страната? Имате въпроси и бихте искали да разгледате живописните околности? Искате ли да прекарате няколко дни в близост до чистото Черно море и след това да решите в тишината и спокойствието на дома си дали инвестицията в недвижим имот в България е правилният избор за вас? Тогава бихме искали да ви предложим уникална възможност да разгледате недвижими имоти в България.

Важна информация:

- Незадължително посещение, за да отговорим на вашите въпроси.

- Продължителността и времетраенето на престоя ви в България зависят изцяло от вас. Ние сме на ваше разположение 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Клиентът може да организира всички необходими услуги по свое усмотрение, като при нас той ще предприема само самостоятелни обиколки по предварителна уговорка.

- Огледите с управляващия директор Цветомир Златковски ще бъдат в периода 07.12.2023 г. - 10.12.2023 г. Имате срок до 20.11.2023 г. да запишете участието си в този период. След записването ще имате среща, на която ще обсъдите с г-н Златковски фокуса и очакванията си от имота. След това ще заплатите цената на инвестиционния тур. Преди обиколката заедно ще изберем имота от многобройните предложения на нашия уебсайт МОЯТ ИМОТ В МОРЕ.CZ.

- Пакетът "България на изпитание" включва: обиколка на предварително избрани обекти според Вашия бюджет, 2 нощувки в България в наши апартаменти или хотел, трансфер от и до летището и други допълнителни услуги. Цена на човек от 6 900 CZK, цената е фиксирана.

- Внимание! Моля, обърнете внимание предварително, че Вие сами отговаряте за своите полети!

- Можете да изберете и резервирате имота си на място или да решите в уюта и спокойствието на дома си, когато се върнете, дали закупуването на собствен имот на морето е подходящо за Вас.

- Моля, обърнете внимание: Това е платен оглед на апартаментите с личен агент. Това не е обиколка с цел разглеждане на забележителности или круизно пътуване. MY REAL ESTATE U MORE.CZ е само агент за закупуване на недвижими имоти в България.

- Можете да резервирате БЕЗПЛАТНА онлайн среща за оглед по всяко време

 

Какво ви очаква


Ден 1

- Пристигате самостоятелно на летището (София / Варна / Бургас).

- Ще пътуваме заедно до един от нашите апартаменти, които управляваме.

- Ще се настаните.

- Свободна програма (разглеждане на забележителности).

 

Ден 2


- Сутринта в 9:00 ч. ще има съвместна закуска.

- Ще отидем на обиколка в предварително избрани апартаменти.

- Ще ви покажем различните части на плажната ивица и ще ви обясним разликите между тях, както по отношение на възвръщаемостта на инвестициите, така и по отношение на реалното им използване.

- Вечерта ще се насладите на съвместна вечеря, на която ще можете да се насладите на местната гастрономия, която е наистина вкусна. Ще направим обобщение на апартаментите, които сте разгледали.

Ден 3


- На съвместната закуска ще направим обобщение на апартаментите, които видяхте през първия ден, или можем да продължим с обиколките.

- Ако обиколките на апартаментите са ви достатъчни, можете да използвате този ден, за да разгледате красотите на града, или можете да отидете на еднодневна екскурзия, за да видите чудесата на България, с кола под наем или чрез услугите на местен туроператор.

Ден 4


- Ще ви вземем от мястото за настаняване и ще организираме трансфер до летището.

 

Насрочване на полет за екскурзия с изпълнителен директор


7.12.2023 г. - 10.12.2023 г.

Билетите можете да намерите на следния линк:

БИЛЕТИТЕ НА СКАЙСКАНЕРА ЗА БЪЛГАРИЯ

Регистрация за инвестиционно пътуване

България 23. 3. 2024 - 23. 3. 2025