Апартамент в Бечичи на тихо място в близост до морето

Becici, Черна гора – ID 12597
170,000 €
Площ 48 m2
вид 2+kk
етаж 4/6
Море 550 m
Състояние Готово
Сезон цял година

Предлагаме за продажба апартамент с 2 стаи в тиха част на село Бечичи, Будва. Апартаментът е разположен на 4-ия етаж на шестетажна тухлена къща и е с обща площ 48 м², от които използваемата площ е 46 м². Апартаментът е в много добро състояние.

Разпределението на апартамента включва дневна с кухненски бокс, спалня, баня и балкон, от който се открива приятна гледка към морето. Апартаментът е напълно оборудван и е готов за незабавно нанасяне.

Апартаментът разполага с паркомясто, което е голямо предимство. Къщата е с добра локация, тук са налични всички необходими услуги и търговски мрежи, включително медицински заведения.

Апартаментът се намира само на 550 метра от морето, което го прави идеален за любителите на плуването и престоя край водата. Местоположението е много желано, което само потвърждава привлекателността на това предложение. Апартаментът ще бъде на разположение от 5 юли 2024 г.

Ако се интересувате от този имот, моля, не се колебайте да се свържете с нас за повече информация или оглед. Тази оферта представлява идеалната комбинация от спокойствие, комфорт и удобно местоположение.

Етаж
4
брой етажи
6
вид
2+kk
изглед към морето
Да
Площ
48 m2
използваема площ
46 m2
балкон
Да
паркинг
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00