Къща за продажба с гледка към морето в Биела, Херцег Нови, Черна гора

Herceg Novi, Bijela, Черна гора – ID 14786
98,000 €
Площ 85 m2
вид 3+kk
Море 750 m
Състояние Готово
Сезон Лятна сезон

Тази къща с обща площ от 80 m², разположена върху парцел от 140 m², се намира в тих район на Биела в област Херцег Нови.

Къщата е само на 750 метра от красивото Адриатическо море и предлага тераса със спираща дъха гледка към морето.

Къщата е идеална за ремонт и позволява на новия собственик да персонализира интериора според собствените си желания.

Къщата е разположена на три етажа:

Приземен етаж: просторна дневна, кухня и баня.

Първи етаж.

Втори етаж.

Имотът предлага голям потенциал благодарение на местоположението и пространството си. Имотът разполага с голям парцел с много пространство и голям потенциал. Парцелът с площ 140 м² предлага и възможност за създаване на собствена градина или тераса за отдих.

Биела е малък, но красив крайморски град близо до Херцег Нови, който предлага спокойна атмосфера, идеална за постоянно живеене и отдих. В непосредствена близост до къщата се намират всички необходими удобства, включително магазини, ресторанти и кафенета. Плажовете в Биела са известни със своята чистота и впечатляващи гледки към Которския залив. Местните плажове са популярни както сред туристите, така и сред местните жители.

Притежаването на имот в Черна гора носи редица предимства, особено поради благоприятния климат, ниските разходи за живот и разрастващия се туристически пазар. Черна гора става все по-популярна дестинация за чуждестранните инвеститори поради стабилната си икономика и членството си в НАТО. Имотите в райони като Херцег Нови са идеални за краткосрочни и дългосрочни инвестиции за отдаване под наем и предлагат отличен потенциал за поскъпване.

Херцег Нови е един от най-известните крайбрежни градове в Черна гора, известен с богатите си исторически паметници, културни събития и красиви плажове. Градът се намира само на няколко минути път с кола от Биело и предлага широк спектър от услуги и дейности, включително магазини, медицински заведения, училища и културни обекти.

Транспортните връзки са отлични - международното летище Тиват е на около 40 минути път, а до летище Дубровник (Хърватия) може да се стигне за около един час. Биела е добре свързана и с пътната мрежа, която осигурява удобни връзки с други части на Черна гора и съседните държави.

Нашата компания Mojenemovitostumore.cz е специализирана в продажбата на недвижими имоти в атрактивни крайбрежни места като Черна гора и осигурява пълна правна и административна подкрепа. Можем да ви помогнем да намерите идеалния имот, който да отговаря на вашите изисквания - независимо дали търсите втори дом, инвестиционна възможност или ваканционен имот на морето.

Свържете се с нас за повече информация и ние ще се радваме да ви помогнем да намерите следващия си имот в Биела, Херцег Нови или други красиви крайбрежни места в Черна гора.

брой етажи
3
вид
3+kk
изглед към морето
Да
Площ
85 m2
площ на парцела
140 m2
използваема площ
80 m2
Тераса
Да
застроена площ
30 m2
паркинг
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00