Луксозна вила с гледка към морето за продажба в Jamaran Sahl Hasheesh

Hurgada, Египет – ID 13212
1,250,000 €
Площ 600 m2
вид атипичен
Море 100 m
Състояние Готово
Сезон цял година

Тази супер луксозна триетажна вила се намира в Jamaran Villas Sahl Hasheesh, парцелът на вилата е 1100 m2, а застроената площ е 600 m2.

Вилата е разположена на 2-ри ред от плажа и има завладяваща издигната гледка към морето. Разположена е на ъгъла на алеята и осигурява издигната гледка към морето от всяка точка на вилата. Разстоянието до плажа е по-малко от 100 метра.

Разположена е на три нива плюс покрив; разполага с частна градина, частен паркинг, просторна тераса, частен гараж и частен басейн с просторна тераса и бар край басейна.

Вилата се гордее с грандиозен вход с пищни мраморни подове. Вдясно от входната врата се намира частният гараж на вилата, снабден с пергола за предпазване на автомобилите от слънцето. Вляво от входната врата се намират зашеметяващ плувен басейн и пищна градина, разположени в спокойна и живописна обстановка, изпълнена със зеленина.

Мазето на вилата има собствен вход и директен достъп до градината. Този етаж може да се отдели от основната вила и да се използва като отделно жилищно пространство. Той включва две спални (едната от тях е родителска), отворена кухня, баня и две складови помещения.

Първият етаж се състои от една родителска спалня, една баня, две просторни дневни зони, просторна отворена кухня с достъп до градината, трапезария и просторна открита тераса.

Първият етаж на вилата се състои от три родителски спални със самостоятелни бани, като една от родителските спални има вътрешна дневна зона, гардеробна и просторна тераса, етажът разполага и със семейна дневна зона.

На покрива на вилата има просторна необзаведена стая със самостоятелна баня и зашеметяващи дървени подове. Това многофункционално пространство може да се използва като офис или стая за гости. На покрива има и кухненски бокс, което го прави идеално място за организиране на барбекю партита, докато се наслаждавате на спиращата дъха панорамна гледка към морето.

Вилата разполага с модерни кухни с отворен план и напълно оборудвани гардероби, които излъчват съвременен стил и хармония. Те са декорирани с мраморни плотове и вградени кухненски уреди.

Вила Jamaran е построена и завършена с най-висококачествени материали и докосвания до луксозните аспекти в обстановката, включително декорацията и довършителните работи на басейна и ландшафта, така че да можете да се наслаждавате на елегантност, пространство и лукс зад всеки ъгъл.

Вилата разполага с уреди от най-висок клас и е обзаведена със завладяваща смесица от мебели в класически и съвременен стил. Освен това всички открити пространства са обзаведени с елегантни мебели на открито и са украсени с перголи.

Тази готова за нанасяне луксозна вила е разположена в комплекс с изглед към морето Ямари; тя е дестинация за тези, които търсят максимална релаксация, комфорт, уединение и лукс.

За Jamaran Sahl Hasheesh:

Проектът представлява ексклузивен анклав от 181 вили на брега на морето покрай бреговата линия на Sahl Hasheesh, на 3 минути път с кола от центъра на Sahl Hasheesh.

Ландшафтът на проекта се издига от морския бряг с различни наклони и достига 18 метра над морското равнище, като предоставя на обекта спираща дъха гледка към Червено море и залива Sahl Hasheesh.

Ландшафтният дизайн на откритите пространства на общността и на 1,3-километровата крайбрежна алея се основава на оригиналния ландшафт, за да свърже чувствително проекта със заобикалящата го среда, за да се гарантира неговата устойчивост и да се свържат всички услуги, спортни и хранителни обекти, детски площадки и клуб, най-високото ниво на естетика на ландшафта на общността.

Мрежа от паркове с водни елементи са разположени в целия квартал, за да служат като места за събиране на жителите.

Дизайнът на насажденията включва смесица от крайбрежни растителни съобщества, предимно със средиземноморски и червеноморски характер, като подчертава разнообразната пищна и цветна флора, която почти не се нуждае от напояване или пестициди. Твърдият ландшафт със своите контрастни и геометрични модели богато допълва и уникално идентифицира всеки обект.

Целият проект се превръща в изпълнение на комфорт и добре проектирана визуална хармония.

Местоположение:

Сахл Хашиш е 12-километров залив, известен с изключителните си скали и девствени води. Това е бързо развиваща се общност с вълнуващи и динамични дейности за всеки. Независимо дали обичате тишината и спокойствието, или сте от хората, които търсят вълнуващи преживявания; в Sahl Hasheesh също е помислено за всички.

Заливът Sahl Hasheesh се намира само на 20 минути от Хургада, на 40 минути от Ел Гуна, на 10 минути от търговския център Senzo и Senzo Club и на 25 минути от международното летище Хургада и туристическата алея на Хургада.

брой етажи
3
вид
атипичен
изглед към морето
Да
Площ
600 m2
площ на парцела
1100 m2
използваема площ
600 m2
Тераса
Да
Лоджия
Да
балкон
Да
гараж
Да
Басейн
Да
застроена площ
600 m2
паркинг
Да
изба
Да
Рецепция
Рецепция
ресторант
ресторант
Охрана
Охрана
Поддържана зеленина
Поддържана зеленина

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00