Напълно обзаведен и оборудван апартамент за продажба в Топла, Херцег Нови

Topla, Черна гора – ID 12605
133,000 €
Площ 37 m2
вид 2+kk
етаж 1/3
Море 700 m
Състояние Готово
Сезон Лятна сезон

На тихо място, близо до морето, се намира този уютен апартамент от 37 m², разположен на 1-ви етаж. Разпределението на апартамента включва дневна с трапезария, комбинирана с кухня с отворен план, спалня, баня и просторен балкон. Апартаментът е напълно обзаведен и оборудван, продава се с всички мебели.

От спалнята може да се излезе на балкона, откъдето се открива великолепна гледка към града и планините. Пред сградата и около нея е осигурен паркинг.

На пешеходно разстояние от апартамента се намират магазини, кафенета, ресторанти, поща, автогара и всички важни институции. Апартаментът се намира само на 700 метра от морето, което го прави идеално място за лятна почивка или постоянно живеене.

Херцег Нови е един от най-живописните градове по черногорското крайбрежие, известен с богатото си културно наследство и природна красота. Градът е разположен в подножието на планината и предлага великолепна гледка към Адриатическо море. Херцег Нови е популярна туристическа дестинация благодарение на красивите си плажове, чистото море и историческите паметници като крепостта Форте Маре и манастира Савина.

Градът предлага и редица дейности за любителите на природата - от походи в планината до плаване с яхта в морето. В Херцег Нови ще намерите всичко необходимо за комфортен и качествен живот - от модерни магазини и ресторанти до медицински заведения и училища.

Херцег Нови представлява чудесна възможност за инвестиция поради нарастващия интерес на туристите и повишаващите се цени на имотите. Този регион предлага високо качество на живот, красива природа и богата културна сцена. Инвестирането в недвижими имоти в този район е не само сигурно, но и много перспективно.

Не пропускайте възможността да притежавате този уютен апартамент в един от най-красивите градове на Черна гора. За повече информация и оглед се свържете с нас още днес

Етаж
1
брой етажи
3
вид
2+kk
Площ
37 m2
използваема площ
36 m2
балкон
Да
паркинг
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00