Открихте ли магията на България?

14.9.2024

Търсите ли апартамент на морето, където да ходите на семейни почивки дори 5 пъти годишно, но се притеснявате от проблемите с управлението и наемането на апартамент, когато сте в Чехия? Не е нужно да се притеснявате, защото ние ви предлагаме решение под формата на нашите услуги!

Открихте ли магията на България?

Искате ли апартамент на брега на морето, където да ходите на семейни почивки дори 5 пъти годишно, но се притеснявате от проблемите с управлението и наемането на апартамент, когато сте в Чехия? Не е нужно да се притеснявате, защото ние ви предлагаме решение под формата на нашите услуги!

Искате ли да сте сигурни, че вашият управител на имоти в България ще бъде надежден и честен? Възползвайте се от нашите професионални услуги за управление на имоти в България, които се фокусират върху надеждността, прозрачността и високото качество. България предлага не само красиви околности и достъп до морето, но и привлекателни условия за купувачите, включително спокойна обстановка и увереност, че инвестицията ви е в добри ръце.

БЪЛГАРИЯ е страната с най-нисък данък върху недвижимите имоти в ЕС - само 10%! Нещо повече, тук ще намерите едни от най-ниските цени на инвестиционните имоти в Европа, което прави България идеална инвестиционна дестинация. Работете с най-надеждната компания на пазара и ние можем да ви помогнем да закупите и управлявате вашия инвестиционен имот в България. Ние предлагаме:

✔️ Дългосрочно отдаване под наем
✔️ Краткосрочно отдаване под наем
✔️ Покупка с цел препродажба
✔️ Покупка за собствено ползване

Нашето предложение за недвижими имоти в България включва качествени апартаменти на цени, започващи от 1,2 млн. крони. Разполагаме с повече от 2000 имота в България и предлагаме възможности за разсрочено плащане за всеки - апартаменти на изплащане без необходимост от доказване на доход. Само 10% първоначална вноска и можете да изплащате до 10 години. Апартаменти в България с финансиране директно от предприемача или инвеститора. Само едно доказателство за самоличност, без проверка на регистри, данъчни декларации и банкови извлечения. След подписване на договора и плащане на първоначалната вноска можете да живеете или да започнете да наемате в рамките на 48 часа.

Апартаментите за продажба в България са чудесна инвестиция, а с JoBulharsko.cz и My Property by the Sea вашият втори дом на морето в България ще бъде сбъдването на мечтите ви. Красивата природа, чистото море и изгодните цени на имотите ще гарантират, че семейството и приятелите Ви ще се влюбят в новия Ви дом, а Вие ще получавате допълнителни доходи, с които да покривате разходите за управление на имота.

Искате ли да получите най-новата оферта на най-изгодните имоти в България? Обадете ни се на +420 608 953 953!

Защо България? Красивата природа, чистото море и ниските цени на имотите превръщат България в чудесна възможност за инвестиция. Покупката на апартамент в България е един от най-добрите начини да защитите спестяванията си от инфлацията. Независимо дали търсите втори дом или обмисляте имот под наем, България е правилният избор.