Защо да инвестирате в Албания?

9.5.2023

Виждаме огромен инвестиционен потенциал в красивата и подценена Албания.

Защо да инвестирате в Албания?

В красивата и недооценена страна Албания виждаме огромен инвестиционен потенциал.

Посетихме Албания и се убедихме, че Албания е като Хърватия преди 20 години - донякъде забравена европейска страна с неизползван потенциал. Албания не е най-бедната страна в Европа, въпреки погрешните схващания и стереотипи, но тя стъпва по петите на своите балкански съседи.

Албания е страна с постоянно развиваща се икономика, благоприятно местоположение и природни ресурси. Ако не инвестирате в недвижими имоти тук, това би било пропусната възможност. Цените им все още са по-ниски от тези в Чехия, но благодарение на обещаващото развитие на страната те непрекъснато растат. Това ви дава солидна гаранция за възвръщаемост на инвестицията ви.

3 важни фактора за успех: връзки на местно ниво, познаване на качеството на строителството и надлежна проверка

Имаме уникални взаимоотношения с местни строителни предприемачи и предприемачи, които ни дават достъп до индивидуалните проекти, които сега предлагаме. Извършваме физически инспекции на строителството и сме в състояние да осигурим индивидуални промени.

Познаваме качеството на местното строителство и сме в състояние експертно да го оценим. След това избираме инвестиционни възможности въз основа на това.

Проверяваме цялата информация и факти (правни и исторически проверки).

Поддържаме превъзходни взаимоотношения с инвеститорите и строителните предприемачи. Основните принципи, които водят до такива взаимоотношения и които насърчават репутацията на нашата компания, са по-специално:

1. Имаме местно присъствие в Албания, познаваме добре местния пазар и затова предлагаме само изгодни инвестиционни възможности.

2. Фокусираме се основно върху по-нови имоти или такива, които все още са в процес на изграждане, които лично проверяваме и инспектираме обстойно

2.

3. Позволяваме на инвеститорите да разгледат избрания имот на спокойствие, да се запознаят с Албания и след това да вземат решение. Всичко това при възможно най-висок комфорт. Можем да организираме оглед на имота онлайн и от комфорта на собствения ви дом

4. Разбира се, първокласното обслужване, както и про-клиентските преговори и цялостното пълно обслужване, за да се натовари инвеститорът възможно най-малко.

5. Всичко се извършва при пълна прозрачност и ние гарантираме двустранна комуникация на три езика, за да няма недоразумения.

Девизът "Нашият клиент, нашият господар" за нас не е просто празно понятие, нашите клиенти наистина могат да разчитат на нас. Всъщност ние разполагаме с богат личен опит и познания, които са равностойни на местните условия.