Апартамент с изглед към морето в Игалу

Igalo, Черна гора – ID 14211
99,000 €
Площ 46 m2
вид 2+kk
етаж 3/4
Море 400 m
Състояние Готово
Сезон Лятна сезон

Предлагаме за продажба апартамент с морска панорама в Игалу с обща площ от 46 m², разположен на третия етаж в четириетажна сграда без асансьор.

Разпределението на апартамента включва дневна, свързана с кухня, спалня, баня и тераса. Апартаментът е напълно обзаведен и оборудван с всички домакински уреди, така че е готов за нанасяне веднага.

Сградата се намира само на 400 метра от плажа и крайбрежната алея. В непосредствена близост ще откриете ресторанти, кафенета и магазини, което гарантира комфортен живот с всички услуги на една ръка разстояние.

Игало е популярен морски град, известен не само с красивите си плажове, но и със СПА услугите си, които привличат туристи от цял свят. Той е идеалното място за тези, които търсят комбинация от релаксация, културен живот и здравни грижи. Крайбрежието на Игала предлага много възможности за отдих - от разходка по крайбрежната алея до опознаване на близките природни красоти.

Ако търсите имот в района, ние с удоволствие ще ви помогнем да намерите идеалния апартамент или къща, които да отговарят на вашите изисквания. Предлагаме професионални съвети и съдействие по време на целия процес на закупуване на имот, за да ви помогнем да намерите мечтания дом на брега на морето.

Етаж
3
брой етажи
4
вид
2+kk
изглед към морето
Да
Площ
46 m2
използваема площ
44 m2
балкон
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00