Апартамент в новопостроена сграда в красивия район на Добра Вода

Dobra Voda, Черна гора – ID 14205
125,000 €
Площ 38 m2
вид 2+kk
етаж 5/6
Море 100 m
Състояние Готово
Сезон Лятна сезон

Предлагаме за продажба чисто нов апартамент в новопостроена сграда в живописния район Добра Вода, Нишице. Сградата е завършена през май 2023 г.

Този апартамент с площ 38 m² се намира на 5-ия етаж в шестетажна сграда и разполага с една спалня.

Той е напълно обзаведен и оборудван с всичко необходимо за комфортно живеене или отдаване под наем. Апартаментът разполага с две тераси с изглед към морето, осигуряващи приятна среда за почивка. Целият апартамент е оборудван с подово отопление и видеодомофон за допълнителна сигурност.

Сградата се намира само на 100 метра от морето и предлага частен достъп до водата. Плажът Велики Пиесак е само на 10-15 минути пеша по пътеката покрай морето. Комплексът предоставя и места за паркиране на живущите.

Добра Вода е популярно място поради красивата си природа, чистите плажове и тихата среда, идеална за почивка. Този апартамент представлява чудесна възможност за инвестиция или за тези, които търсят своя нов дом в близост до морето.

Ако имате специфични изисквания към имота, ние с удоволствие ще ви помогнем да намерите и изберете идеалния апартамент или къща в Добра Вода и околностите ѝ. Предлагаме професионални съвети и съдействие по време на целия процес на покупка на имот, за да ви помогнем да намерите мечтания дом край морето.

Етаж
5
брой етажи
6
вид
2+kk
изглед към морето
Да
Площ
38 m2
използваема площ
34 m2
Тераса
Да
балкон
Да
паркинг
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00