Красива вила с плувен басейн и панорамна гледка към морето, Загора, Котор

Zagora, Черна гора – ID 14221
750,000 €
Площ 800 m2
вид 3+1
Море 800 m
Състояние Готово
Сезон цял година

Предлагаме за продажба красива самостоятелна вила на идилично място в град Загора, в района на Котор, Черна гора.

Тази тухлена къща е разположена върху просторен парцел от 800 m², от които застроената площ е 75 m², а жилищната площ е 150 m², разпределени на два етажа.

Къщата е много добре поддържана и е готова за незабавно нанасяне. Тя предлага разпределение 3+1, което включва три стаи и една кухня.

От всяка стая ще се наслаждавате на прекрасна гледка към морето, което е само на 800 метра.

Къщата включва и балкон и просторна тераса, които са идеални за отдих на чист въздух.

На разположение на гостите са още място за паркиране, покрит навес, открит плувен басейн, оградена градина и бетонно стълбище. Къщата е свързана с всички комунални услуги - водоснабдяване, електричество (230 V и 400 V) и канализация със септична яма.

Отоплението е решено локално чрез електрически уреди.

Тази къща е идеален избор за тези, които търсят тиха част на селото, но все пак искат да са в близост до всички необходими комуникации - магистрала, път, градски транспорт. Имотът е частично обзаведен и е готов за незабавно обитаване от септември 2024 г.

Загора е живописен град с богата история и красива природа, която ще очарова всеки посетител. Близостта до Которския залив, който е включен в списъка на световното културно наследство на ЮНЕСКО, прави това място много привлекателно за живеене и отдих. Черна гора е известна и с красивите си плажове и туристически забележителности, което гарантира разнообразни дейности през летния сезон и през цялата година.

Ако се интересувате от покупка на имот в този район, ние сме готови да ви помогнем да намерите идеалния дом. Предлагаме широка гама от имоти, които да отговарят на различни предпочитания и нужди. Не се колебайте да се свържете с нас, за да организираме оглед на този изключителен имот или да се консултираме за други предложения.

брой етажи
2
вид
3+1
изглед към морето
Да
Площ
800 m2
площ на парцела
800 m2
използваема площ
150 m2
Тераса
Да
балкон
Да
Басейн
Да
застроена площ
75 m2
паркинг
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00