Луксозна вила в района на Lustica Bay Botanica

Luštica, Черна гора – ID 14342
1,652,000 €
Площ 176 m2
вид 5+kk
Море 700 m
Състояние В строеж
Сезон цял година

Предлагаме за продажба модерна вила в престижното място на залива Лущица, по-специално в района на Ботаника, с изглед към третата и четвъртата дупка на голф игрището и красивото Адриатическо море. Този изключителен имот предлага луксозен живот, съчетан с природата и първокласни услуги.

Вилата предлага отворена концепция на дневната и трапезарията, създаваща просторен и ефирен интериор. Елегантни плочки украсяват подовете във всекидневната и спалните. Кухнята е от реномираната марка Nolte или подобна, оборудвана с уреди Miele. Входното антре, баните и кухнята са покрити с керамични плочки от най-високо качество, а за максимален комфорт в тези зони има електрическо подово отопление.

Просторните балкони и тераси предлагат идеалното място за почивка със спираща дъха гледка към морето. Вилата включва частен плувен басейн, традиционна каменна тераса, външен душ и външна трапезария. Къщата разполага и с вътрешни складови помещения за максимално удобство.

Условия за плащане:

- 20% при подписване на договора за покупко-продажба

- Останалите 80% могат да бъдат платени 2 години след доставката на имота

- Плащанията ще се извършват на 16 тримесечни вноски

Този гъвкав план за плащане ви позволява да разпределите оставащите плащания за по-дълъг период и по този начин да адаптирате финансирането към вашите възможности. Ако желаете да получите повече информация или имате специфични изисквания към имота, нашият екип с удоволствие ще ви предостави подробни съвети и съдействие по време на целия процес на покупка.

Заливът Лущица представлява идеалното място за тези, които търсят спокоен средиземноморски начин на живот, съчетаващ традициите с модерните удобства. Този уникален проект е резултат от прецизната работа на Orascom Development, които имат богат опит в създаването на интегрирани общности. Luštica Bay е изграден с мисъл за дългосрочен и устойчив растеж и предлага перфектна хармония между природа, иновации и комфорт.

Вилата се намира в нов жилищен район, наречен The Peaks, който предлага забележителни в архитектурно отношение къщи и елегантен интериорен дизайн. Внимателно разположен в пресечения пейзаж на хълма, районът предоставя спиращи дъха гледки към разнообразния терен и Адриатическо море. В непосредствена близост се намира предстоящо голф игрище с 18 дупки, първото по рода си в Черна гора.

Ботаника, първокласната жилищна зона на The Peaks, въвежда нов стандарт на живот. Тя предлага зашеметяващи вили, таунхауси с три спални и частни басейни, както и апартаменти с една до три спални. Тези резиденции са проектирани с мисъл за устойчивост и са изградени с естествени материали като камък и дърво. Ботаника осигурява спокойствие и уединение, като същевременно е в близост до новия център на града с неговите магазини, спортни съоръжения и ресторанти.

Заливът Лущица е идеално място за живеене и инвестиране поради изключителното си местоположение и нарастващия туристически интерес към района. Неговите живописни плажове, голф игрище и спортни съоръжения гарантират не само комфортен живот, но и чудесна възможност за отдаване под наем за ваканционни цели.

Заливът Лустика накратко:

- Премиум вили и апартаменти

- Голф игрище, плажен клуб и първокласни услуги

- Чудесен достъп до природните красоти на Черна гора

- Висок инвестиционен потенциал

Ако търсите имот, който да отговаря на вашите специфични изисквания, ние с удоволствие ще ви помогнем да намерите идеалния дом в залива Лущица или в друг район. Предлагаме професионални съвети и съдействие по време на целия процес на покупка.

брой етажи
2
вид
5+kk
изглед към морето
Да
Площ
176 m2
площ на парцела
250 m2
използваема площ
149.05 m2
Тераса
Да
балкон
Да
гараж
Да
Басейн
Да
застроена площ
85 m2
паркинг
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00