Модерни апартаменти в нова сграда с асансьор, климатик и в близост до морето

Bar, Черна гора – ID 12595
95,018 €
Площ 42 m2
вид 2+kk
етаж 3/5
Море 1 800 m
Състояние В строеж
Сезон цял година

Новата модерна сграда предлага разнообразие от апартаменти с една, две и три спални с площ от 42,23 m² до 95,14 m². Това разнообразие ви позволява да изберете идеалното жилище, което да отговаря на вашите нужди.

Сградата ще бъде оборудвана с асансьор, за да се осигури удобен достъп до всички етажи.

Във всяка стая ще бъде инсталиран климатик, за да се осигури комфортен живот през цялата година.

Сградата се намира само на 3 минути от очарователното море, осигурявайки перфектната комбинация от градски живот и морско спокойствие. Това стратегическо местоположение позволява лесен достъп до плажа, както и до градските услуги и дейности.

Завършването на строителството е планирано за лятото на 2025 г.

Ако търсите тих и модерен живот с удобно местоположение в близост до морето, тези апартаменти са идеалният избор за вас. Разгледайте нашата оферта и изберете от различни разпределения и размери на апартаментите.

Ако този проект не отговаря на вашите очаквания, ние с удоволствие ще ви помогнем да намерите имот точно според вашите изисквания. Предлагаме широка гама от апартаменти, вили и къщи в различни ценови категории и локации. Свържете се с нас и ни съобщете предпочитанията си - ние ще се погрижим за всичко останало.

За повече информация или за организиране на оглед на тези модерни апартаменти, моля, не се колебайте да се свържете с нас.

Етаж
3
брой етажи
5
вид
2+kk
Площ
42 m2
използваема площ
41 m2
балкон
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00