Обзаведен апартамент, 2 етаж в Улцин

Ulcinj, Черна гора – ID 13736
54,414 €
Площ 30 m2
вид 1+kk
етаж 3/4
Море 1 900 m
Състояние Готово
Сезон цял година

Инвестиционна информация Как работи?

Месечен доход: 317 €
Годишен доход: 7.0%

Предлагаме за продажба уютен апартамент с 1 спалня и обща площ от 30,23 кв.м в центъра на Улцин, Черна гора. Апартаментът е разположен на 2-рия етаж в четириетажна тухлена сграда и е частна собственост.

Жилището е напълно обзаведено, което дава възможност за незабавно нанасяне. Подходящ е както за постоянно живеене, така и като възможност за инвестиция с гарантирана годишна доходност от 7%.

Апартаментът разполага с дневна зона, свързана с кухненски бокс, баня и малък балкон. Локалното електрическо отопление осигурява комфортни температури през цялата година.

Апартаментът е свързан с всички комунални услуги, включително интернет, обществена канализация и 230V електроразпределение.

Сградата се намира в централната част на селото, което означава, че всички удобства, включително магазини и услуги, са в непосредствена близост. До апартамента се стига лесно с автомобил, тъй като се намира в близост до магистрала и добра пътна мрежа. Разстоянието до морето е само 1900 метра, което позволява лесен достъп до плажовете и възможност за плуване.

Улцин е красив исторически град на брега на южната част на Черна гора, известен с дългите си пясъчни плажове и красиви пейзажи. Градът е и културен център с богато културно наследство и много интересни забележителности като Старият град (Stari Grad) и Цитаделата. Това местоположение предлага идеална комбинация от спокоен живот с възможности за развлекателни дейности.

Ако търсите идеален имот на желано място, където можете да прекарате комфортна почивка или да направите инвестиция, която да има стойност за вашите финанси, не се колебайте да се свържете с нас. Ние предлагаме професионално обслужване в областта на намирането и закупуването на имоти в съответствие с вашите специфични изисквания.

Ще ви предоставим цялата информация и подкрепа, от която се нуждаете, на всеки етап от процеса на вземане на решение.

Етаж
3
брой етажи
4
вид
1+kk
Площ
30 m2
използваема площ
30 m2

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00