Обзаведен апартамент, 3 етажа в Улцин

Ulcinj, Черна гора – ID 13738
53,028 €
Площ 29 m2
вид 1+kk
етаж 4/4
Море 1 900 m
Състояние Готово
Сезон цял година

Инвестиционна информация Как работи?

Месечен доход: 309 €
Годишен доход: 7.0%

Предлагаме за продажба уютен апартамент с 1 спалня в Улцин, Черна гора. Апартаментът се намира на 3-ия етаж на четириетажна тухлена къща и общата му площ е 29,46 кв.м, а използваемата площ е 29 кв.м.

Апартаментът е в добро състояние, обзаведен и е на разположение от 30 септември 2024 г.

Апартаментът е оборудван с всички необходими удобства и предлага комфортно живеене в центъра на селото. Предимството на този апартамент е местоположението му в популярен район, в близост до всички важни магазини и услуги.

Благодарение на наличието на интернет и електрическо отопление, апартаментът е подходящ за целогодишно живеене.

Къщата е свързана с обществена канализация и цялата основна инфраструктура е на една ръка разстояние. Разстоянието до морето е само 1900 метра, което позволява лесен достъп до плажове и възможности за плуване.

Добрите транспортни връзки чрез магистрала и пътища осигуряват лесен достъп до други части на града и околността.

Апартаментът е и атрактивна инвестиция, тъй като предлага гарантирана годишна възвръщаемост от 7%, което възлиза на около 4000 евро годишно. Този апартамент е идеален избор за тези, които търсят комфортно и удобно жилище на атрактивно място.

Град Улцин е един от най-старите градове на Адриатическото крайбрежие и е известен с богатата си история и културно наследство. Градът предлага красиви плажове, чисто море и живописна архитектура, които ще очароват всеки посетител. Улцин е известен и с мекия си климат и приятна атмосфера, което го прави идеално място за постоянно живеене и отдих.

Ако този апартамент не отговаря на вашите очаквания, ние с удоволствие ще ви помогнем да намерите имот, отговарящ точно на вашите изисквания. Ние предлагаме широка гама от апартаменти, вили и къщи в различни ценови категории и локации. Свържете се с нас и ни съобщете предпочитанията си - ние ще се погрижим за всичко останало.

Не се колебайте да се свържете с нас за повече информация или да организирате оглед на този изключителен имот.

Етаж
4
брой етажи
4
вид
1+kk
Площ
29 m2
използваема площ
29 m2

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00