Обзаведен апартамент, с балкон, 3 етаж в Улцин

Ulcinj, Черна гора – ID 13737
43,830 €
Площ 24 m2
вид 1+kk
етаж 4/4
Море 1 900 m
Състояние Готово
Сезон цял година

Инвестиционна информация Как работи?

Месечен доход: 256 €
Годишен доход: 7.0%

Предлагаме за продажба уютен двустаен апартамент, разположен на 3-ия етаж на четириетажна тухлена къща в град Улцин.

Този апартамент с обща площ от 24,35 м² и използваема площ от 24 м² е в много добро състояние и ще ви осигури всички удобства, от които се нуждаете, за да живеете комфортно.

Апартаментът е напълно оборудван и предлага модерно и функционално разпределение. Разполага с просторен балкон, където можете да се наслаждавате на спокойни вечери с изглед към града. Апартаментът е на разположение от 30 септември 2024 г. и благодарение на местоположението си в центъра на селото има всички услуги и удобства на една ръка разстояние.

Имотът е оборудван с интернет връзка и локално електрическо отопление. Обществената канализация и връзката с електричество (230V) са нещо съвсем естествено. В близост ще намерите и мрежа от магазини и услуги, гарантиращи високо ниво на комфорт на живот. Транспортните връзки са отлични, с достъп до магистрала и шосе, а красивите плажове са само на 1900 метра.

Улцин е красив град в югоизточната част на Черна гора, известен с дългите си пясъчни плажове, историческия си стар град и богатата си култура. Градът разполага с идеални условия за практикуване на различни водни спортове и е популярна дестинация както за туристите, така и за местните жители. Старият град Улцин е разположен на скала над Адриатическо море и предлага великолепни гледки и исторически паметници. Приятният средиземноморски климат и красивите природни пейзажи превръщат Улцин в идеално място за постоянно живеене или за инвестиция в недвижими имоти.

Възможността за инвестиция в този апартамент не е пренебрежима - с гарантирана годишна възвръщаемост от 7% и доходност от 4 хил. евро годишно.

Ако не се интересувате от този апартамент или търсите нещо специфично, ние с удоволствие ще ви помогнем да намерите имот, който отговаря точно на вашите изисквания. Нашата оферта включва широк портфейл от имоти от различен тип и местоположение.

Не се колебайте да се свържете с нас за консултация и да ни информирате за предпочитанията си - ние сме тук, за да ви помогнем да намерите идеалния дом или инвестиция.

Етаж
4
брой етажи
4
вид
1+kk
Площ
24 m2
използваема площ
24 m2
балкон
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00