Обзаведен апартамент, с тераса, 3 етаж в Улцин

Ulcinj, Черна гора – ID 13739
140,400 €
Площ 78 m2
вид 2+kk
етаж 4/4
Море 1 900 m
Състояние Готово
Сезон цял година

Инвестиционна информация Как работи?

Месечен доход: 819 €
Годишен доход: 7.0%

Предлагаме за продажба просторен апартамент с площ от 78 m², разположен на 3-ия етаж на двуетажна тухлена къща в село Улцин.

Апартаментът е двустаен и се състои от дневна, свързана с кухня, спалня и баня. Към апартамента има и просторна тераса, идеална за отдих.

Апартаментът е напълно обзаведен и оборудван, включително интернет връзка и електрическо локално отопление.

Апартаментът е добре поддържан и гарантира комфортно живеене както за постоянно ползване, така и за отдаване под наем.

Къщата, в която се намира апартаментът, е разположена в центъра на селото и осигурява лесен достъп до всички необходими услуги и магазини, които се намират в близост. Пред къщата има възможност за паркиране, а най-близкият плаж е само на 1900 метра.

Апартаментът ще бъде на разположение от 30 септември 2024 г., а атрактивното му местоположение в желания район на Улцин го превръща в интересна инвестиционна възможност с гарантирана годишна възвръщаемост от 7%, което е приблизително 10 хил. евро годишно.

Улцин е град на южното крайбрежие на Черна гора, известен с дългите си пясъчни плажове и богата история. Градът предлага комбинация от красива природа и културно наследство, което го прави идеално място за отдих и постоянно живеене. Старият град на Улцин е живописен и изпълнен с тесни улички, исторически сгради и традиционни ресторанти, където посетителите могат да опитат местни специалитети.

Нашата агенция за недвижими имоти с удоволствие ще ви помогне да намерите имот в това красиво място. Ние предлагаме експертни съвети и прозрачни преговори при избора на вашия нов имот. Ще се погрижим целият процес да протече гладко и без усложнения, включително всички документи и прехвърлянето на собствеността. За още интересни и актуални оферти разгледайте нашия уебсайт или се свържете директно с нас. Екипът на Можем да направим всичко възможно

Етаж
4
брой етажи
4
вид
2+kk
Площ
78 m2
използваема площ
76 m2
Тераса
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00