Обзаведен апартамент с тераса в Ulcinj

Ulcinj, Черна гора – ID 13712
77,976 €
Площ 43 m2
вид 1+kk
етаж 2/4
Море 1 900 m
Състояние Готово
Сезон цял година

Инвестиционна информация Как работи?

Месечен доход: 455 €
Годишен доход: 7.0%

Предлагаме за продажба просторен апартамент с тераса на желано място в Улцин, Черна гора.

Този тухлен апартамент е разположен на 1-ви етаж в четириетажна сграда и има обща площ от 43,32 m² и използваема площ от 40 m².

Разпределението на този апартамент с 1 спалня включва просторна дневна, свързана с кухня, баня и уютна тераса, където можете да се насладите на свеж въздух и гледка към околността.

Апартаментът е оборудван с локално електрическо отопление, което осигурява комфортен климат през цялата година. Наличен е и интернет, което улеснява работата от разстояние или обичайните ежедневни дейности. Имотът е разположен в центъра на селото, което означава, че всичко, от което се нуждаете, е на пешеходно разстояние - магазини, услуги, ресторанти и други основни удобства.

Транспортните връзки са много удобни, с достъп до магистрала и пътища, което улеснява пътуването до околните райони. Разстоянието до морето е само 1900 метра, което осигурява бърз и удобен достъп до плажове, идеални за плуване и слънчеви бани.

Улцин е един от най-старите градове в Черна гора и една от най-желаните туристически дестинации. Този живописен град е известен с дългите си пясъчни плажове, богата история и културно разнообразие. Улцин може да се похвали с величествена стара крепост и много паметници на културата, които напомнят за славното му минало. В допълнение към красивата брегова линия Улцин предлага красиви пейзажи, чудесни ресторанти и колоритен нощен живот.

Този апартамент е и отлична възможност за инвестиция с гарантирана годишна възвръщаемост от 7% (приблизително 5500 EUR). Отличното местоположение и потенциалът за краткосрочно или дългосрочно отдаване под наем правят този апартамент идеален избор за инвеститори.

Ако търсите имот в красив морски курорт като Улцин, моля, не се колебайте да се свържете с нас за повече информация или за организиране на оглед. Тази оферта се предлага единствено при нас, което гарантира ексклузивност и безпроблемен процес на покупка.

Етаж
2
брой етажи
4
вид
1+kk
Площ
43 m2
използваема площ
40 m2
Тераса
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00