Продава се красива триетажна къща с плувен басейн на тихо място Добре Воде, Черна гора

Dobra Voda, Черна гора – ID 14432
240,000 €
Площ 194 m2
вид 5+kk
Море 900 m
Състояние Готово
Сезон цял година

Предлагаме за продажба красива триетажна къща с обща площ от 194 m², разположена върху парцел от 300 m². Тази къща е идеална за семеен живот или ваканционно жилище и осигурява много пространство и комфорт за цялото семейство. Благодарение на обмисленото си разпределение този имот е чудесен избор за тези, които търсят тиха среда и същевременно близост до морето.

Първият етаж се състои от просторна дневна, свързана с кухнята, което създава просторно отворено пространство, идеално за общи моменти. Има също така баня, складово помещение и директен достъп до задния двор с градина и басейн, предлагащ място за отдих и забавления на чист въздух.

Вторият етаж предлага три уютни спални и баня, осигуряващи необходимия комфорт и уединение за всички членове на семейството. Има и просторна тераса с впечатляваща гледка към околността, идеална за релаксация.

Третият етаж е уникален благодарение на голяма стая със самостоятелна баня и тераса с площ 25 кв. м, която предлага допълнително уединение и пространство за гостите или може да служи като работно място или студио.

Вътрешно стълбище осигурява лесен достъп до всички етажи. Благодарение на функционалното си разпределение къщата е подходяща както за постоянно живеене, така и за ваканционно жилище.

Притежаването на имот в местността Добре Воде носи редица предимства. В допълнение към красивите плажове и приятния средиземноморски климат, този район е известен със спокойната си атмосфера, която е идеална за отдих и бягство от ежедневната суета. Имотите в близост до морето са високо ценени и имат потенциал за отдаване под наем или като дългосрочна инвестиция. Тази къща с плувен басейн и тераси осигурява идеалното място за отдих и семейни почивки.

Добре Воде е живописен район в Черна гора, който е търсен заради красивите си плажове, спокойната околност и чистото море. Мястото предлага отлични условия за плуване, гмуркане и други водни спортове. Благодарение на разположението си в близост до Бар и други важни градове, то осигурява цялата необходима инфраструктура - от магазини и ресторанти до места за отдих. Това е чудесно място за семейства и за тези, които търсят втори дом или ваканционен имот.

Черна гора става все по-популярна дестинация за инвестиции в имоти, особено с красивите си природни пейзажи, приятния климат и развиващия се туризъм. Райони като Добре Воде предлагат отлични възможности за ваканционни жилища, но също така и за дългосрочни инвестиции благодарение на нарастващия интерес към имоти на брега на морето. Черна гора е известна със своята приятелска атмосфера, богата култура и отлична достъпност.

С Mojenemovitostumore предлагаме цялостно обслужване при намирането на идеалния имот в Черна гора. Специализирани сме в луксозни имоти на брега на морето и имаме дългогодишен опит на пазара на недвижими имоти. Можем да ви помогнем да намерите идеалната къща или апартамент, които да отговарят на всички ваши изисквания - независимо дали търсите семеен дом, ваканционен дом или инвестиционен имот с висок потенциал за възвръщаемост.

Ако се интересувате от тази къща в Добре Вода, моля, не се колебайте да се свържете с нас за повече информация или за организиране на оглед. Ако търсите друг имот, ще се радваме да ви помогнем да намерите дом, който отговаря на вашите специфични изисквания

брой етажи
3
вид
5+kk
Площ
194 m2
площ на парцела
300 m2
използваема площ
185 m2
Тераса
Да
балкон
Да
Басейн
Да
застроена площ
80 m2
паркинг
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00