Семейна вила Nova, 1 ред на брега на морето, Krašići Tivat

Krašići, Черна гора – ID 12602
930,000 €
Площ 400 m2
вид 5+kk
Море 5 m
Състояние Готово
Сезон цял година

Тази нова семейна вила се намира на първия ред край морето в село Крашичи, тихо и приятно село на полуостров Лущица в района на Бока Которска.

Благодарение на уникалното си местоположение тази вила предлага директен достъп до най-чистото море в района, точно срещу луксозния комплекс Порто Черна гора.

Пред вилата има озеленен кей и плаж с фин чакъл, а от кея стълбище води директно към морето.

Вилата е проектирана с градинско оформление, което включва засаждане на растения като розмарин, лавандула, кипарис, олеандър и лимонови дръвчета.

Този проект е включен в цената и ще бъде завършен до края на септември 2024 г. Фасадата на вилата ще бъде завършена в близко бъдеще, което също е включено в цената.

Всяка стая на вилата има панорамни прозорци от пода до тавана, които осигуряват спираща дъха гледка към залива Бококотор.

На 1-вия етаж има просторна дневна с достъп до терасата и плажа, трапезария, кухня, баня и складово помещение.

На 2-ия етаж има две спални с балкони и фантастична панорамна гледка към морето, голяма баня (12 m²), коридор и складово помещение.

На 3-ия етаж има две просторни спални със самостоятелни бани и балкони, от които се открива невероятна гледка към залива Бококотор. Коридор.

В имота има отделна тераса (4 м над морското равнище), която може да се използва като лятна кухня с барбекю, сауна или като отделен малък студиен апартамент.

Под терасата има сервизно помещение с биологична система за пречистване на отпадните води.

Вилата е построена с висококачествени материали, подходящи за ползване на първа линия край морето. Конструкцията и изолацията са проектирани с оглед на суровите условия на морската среда. Височината на тавана е 2,9 м.

Krašići е едно от най-привлекателните места на полуостров Лущица, съчетаващо уединение и близост до природата с отлична достъпност до всички популярни места в региона.

Наблизо ще намерите:

Ресторантите се намират на 100 метра от вилата и работят целогодишно.

Плажът Плави Хоризонт, известен със своя фин пясък и борови дървета, е на 10 минути път с кола.

Луксозният плажен клуб е на 5 км от вилата и предлага ресторант, СПА център, басейн и плаж с редовни музикални и тематични вечери.

Елитният градски комплекс Luštica Bay, на 10 км, предлага първата и единствена голф резиденция в Черна гора, тенис кортове, СПА и фитнес център, крайбрежна алея с ресторанти и магазини и много други дейности.

Природният резерват Солила е идеално място за разходки и се намира на 8 минути път с кола.

Луксозното яхтено пристанище на Порто Черна гора с многобройните си ресторанти, магазини, военен музей, детска площадка и богат нощен живот е само на 20 минути с кола или на 8 минути с лодка от собствения си кей.

Местоположението предлага и лесен достъп до международните летища в Тиват (13 км), Подгорица (90 км) и Чилипи (Дубровник, Хърватия) (46 км).

Ако се интересувате от тази вила, но имате специфични изисквания, нашият екип с удоволствие ще ви помогне да намерите имот точно по ваш вкус. Чувствайте се свободни да се свържете с нас за повече информация и лична консултация.

брой етажи
3
вид
5+kk
изглед към морето
Да
Площ
400 m2
площ на парцела
285 m2
използваема площ
200 m2
Тераса
Да
балкон
Да
застроена площ
80 m2
паркинг
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00