Старинно обзаведена просторна къща с гледка към морето в Bar, Šušanj

Šušanj, Черна гора – ID 14213
550,000 €
Площ 400 m2
вид 7+1
Море 500 m
Състояние Готово
Сезон цял година

Предлагаме за продажба голяма и просторна къща в Шушну, район Бар.

Тази къща с обща жилищна площ от 400 m² е разположена върху парцел от 410 m² и е само на 500 метра от морето.

Къщата е напълно обзаведена със старинни мебели, които са на повече от 100 години.

Стълбището и подовете са изработени от висококачествен гранит. Целият имот е заобиколен от ограда от ковано желязо, която придава елегантност и сигурност на къщата.

Къщата предлага големи тераси с невероятна гледка към морето, озеленена градина и външно барбекю. Оборудвана е с алармена система и просторен гараж.

Къщата е с централно отопление на дърва, а всички стаи са климатизирани. Мебелите, включително леглата и гардеробите, са изработени от масивна дървесина, което подчертава високото качество на тази къща.

Разпределението на къщата е следното:

- Приземен етаж: просторна дневна с директен излаз на тераса, голяма кухня със собствен изход към терасата и градината, килер, перално помещение и отделна тоалетна.

- Първи етаж: Четири спални, всяка със собствена тераса, гардеробна и две бани.

- 2-ри етаж.

Това разпределение осигурява достатъчно пространство за комфортен семеен живот, като същевременно ви позволява да се наслаждавате на красивите гледки и откритото пространство.

Шушан е тихо и търсено място в близост до град Бар, което предлага спокоен живот с красиви гледки и близост до морето. Просторността и комфортът правят тази къща идеална за семеен живот, както и за инвестиция с цел почивка.

Ако търсите имот в този район, ние с удоволствие ще ви помогнем да намерите имот, който да отговаря на вашите изисквания. Предлагаме професионални съвети и подкрепа по време на целия процес на покупка.

брой етажи
3
вид
7+1
изглед към морето
Да
Площ
400 m2
площ на парцела
410 m2
използваема площ
390 m2
Тераса
Да
Лоджия
Да
балкон
Да
застроена площ
150 m2
паркинг
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00