Студио, 2 етаж в Улцин

Ulcinj, Черна гора – ID 13735
44,334 €
Площ 24 m2
вид 1+kk
етаж 3/4
Море 1 900 m
Състояние Готово
Сезон цял година

Инвестиционна информация Как работи?

Месечен доход: 259 €
Годишен доход: 7.0%

Предлагаме за продажба уютен апартамент в Улцин, Черна гора. Този апартамент с 1 спалня се намира на 2-рия етаж в триетажна тухлена сграда и има обща площ от 24,63 m² и използваема площ от 24 m².

Състоянието на имота е добро и е напълно оборудван, наличен е веднага за обитаване от 30 септември 2024 г.

Интериорът на апартамента включва дневна с кухненски бокс и баня. Температурата се регулира от локално електрическо отопление.

За ваше удобство е осигурен достъп до интернет и всички съвременни удобства. Разстоянието до морето е само 1900 метра, което предлага идеални възможности за плуване и релаксация.

В околността ще намерите широка мрежа от магазини и услуги, включително лесни транспортни връзки по магистрала и шосе. Град Улцин е известен с богатата си история и културно наследство. Той е един от най-старите градове на адриатическото крайбрежие, който очарова посетителите с живописните си улички, крепости и красиви плажове. Улцин е известен и с многобройните си фестивали, които са привлекателни както за туристите, така и за местните жители.

Този апартамент е не само чудесна инвестиция за вашия собствен дом, но и изгодна възможност за инвестиция. Гарантираната годишна възвръщаемост е 7%, което се равнява на около 4 хил. евро годишно, което прави тази оферта много привлекателна.

Ако търсите имот в един от най-красивите райони на Черна гора, не се колебайте да се свържете с нас. С удоволствие ще ви предоставим цялата необходима информация и ще организираме обиколка на имота. Оставете се да бъдете омагьосани от красотата на Улцин и се възползвайте от тази уникална възможност.

Етаж
3
брой етажи
4
вид
1+kk
Площ
24 m2
използваема площ
24 m2

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00