Студио с балкон в Улцин

Ulcinj, Черна гора – ID 13732
44,334 €
Площ 24 m2
вид 1+kk
етаж 2/4
Море 1 900 m
Състояние Готово
Сезон цял година

Инвестиционна информация Как работи?

Месечен доход: 259 €
Годишен доход: 7.0%

Предлагаме за продажба уютен апартамент с 1 спалня в Улцин, Черна гора. Апартаментът е с обща площ 24,63 m² и използваема площ 24 m², разположен е на втория етаж на четириетажна тухлена къща и е подходящ за целогодишно живеене.

Разпределението на апартамента включва просторна стая с кухненски бокс и баня. Има и балкон, където можете да се насладите на спокойни моменти с изглед към околността. Апартаментът е частично обзаведен, а отоплението му се осигурява от локални електрически котли с директно нагряване.

Имотът се намира в центъра на селото, което осигурява бърз достъп до всички услуги и магазини. Има достъп до интернет, обществена канализация и електричество. Транспортът е осигурен по шосе и магистрала, като има добра наличност на автобусни линии. Разстоянието до морето е само 1900 метра, което позволява лесен и бърз достъп до плажовете и водните дейности.

Този апартамент е подходящ не само за постоянно живеене, но и като възможност за инвестиция с гарантирана годишна възвръщаемост от 7% или приблизително 3500 EUR. Той предлага идеалната комбинация от комфорт и удобно местоположение в желана локация.

Улцин е красив крайморски град в южната част на Черна гора, известен с дългите си пясъчни плажове, богата история и културни паметници. Градът предлага широка гама от спортни и развлекателни дейности - от ветроходство и сърф до пешеходен туризъм и посещение на исторически забележителности. Улцин е идеална дестинация за тези, които търсят спокойно място за живеене или привлекателна инвестиционна възможност.

Ако търсите имот в тази красива част на Черна гора, не се колебайте да се свържете с нас. Ние сме специализирани в пазара на недвижими имоти в този район и с удоволствие ще ви посъветваме и ще ви помогнем да намерите идеалния дом или инвестиционна възможност. Ние сме тук, за да ви предоставим професионално обслужване и да гарантираме, че целият процес на покупка е гладък и безпроблемен.

Не пропускайте тази чудесна възможност и насрочете своята проверка на дома още днес!

Етаж
2
брой етажи
4
вид
1+kk
Площ
24 m2
използваема площ
24 m2
балкон
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00