Студио с тераса в Улцин

Ulcinj, Черна гора – ID 13705
69,228 €
Площ 38 m2
вид 1+kk
етаж 2/4
Море 1 900 m
Състояние Готово
Сезон цял година

Инвестиционна информация Как работи?

Месечен доход: 404 €
Годишен доход: 7.0%

Предлагаме за продажба уютен апартамент с 1 спалня в Улцин, Черна гора.

Апартаментът е с обща площ 38,46 m² и използваема площ 35 m², разположен на втория етаж на четириетажна тухлена къща.

Той е идеален за тези, които търсят комфорт и спокойствие в центъра на селото.

Интериорът на апартамента включва просторна стая с кухненски бокс и баня. Има и красива тераса, където можете да се насладите на моменти на релаксация с изглед към околността.

Апартаментът е частично обзаведен, а отоплението се осигурява от локални електрически отоплителни уреди с директно нагряване.

Наличието на всички необходими услуги е изключително удобно - на пешеходно разстояние има мрежа от магазини и услуги, ресторанти, кафенета и други удобства. Транспортът се осигурява от отличен достъп до пътната мрежа и магистралата. Апартаментът се намира само на 1900 метра от морето, което осигурява лесен достъп до плажове и възможности за плуване.

Този апартамент е не само чудесен избор за постоянно живеене, но представлява и изгодна инвестиционна възможност. С гарантирана годишна възвръщаемост от 7% или приблизително 5000 евро, това е изгодна сделка, която не бива да пропускате.

Улцин е красив крайморски град в южната част на Черна гора, известен с дългите си пясъчни плажове, богата история и културни паметници. Градът е богат на дейности - от водни спортове до посещения на древни паметници, което го прави популярна дестинация за туристи от цял свят.

Ако този апартамент не отговаря на всичките ви очаквания, ние с удоволствие ще ви помогнем да намерите имот точно по ваш вкус. Предлагаме широка гама от апартаменти, вили и къщи в различни ценови диапазони и локации. Свържете се с нас и ни уведомете за вашите предпочитания, а ние ще се погрижим за всичко останало.

Не се колебайте да се свържете с нас за повече информация или да организирате оглед на този уникален имот. Ние сме тук, за да ви помогнем да намерите своя нов дом или изгодна инвестиция в красивата Черна гора.

Етаж
2
брой етажи
4
вид
1+kk
Площ
38 m2
използваема площ
35 m2
Тераса
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00