Студио в Херцег Нови на тихо място

Herceg Novi, Черна гора – ID 12562
86,000 €
Площ 35 m2
вид 1+kk
етаж 2/3
Море 700 m
Състояние Готово
Сезон Лятна сезон

Предлагаме за продажба студио в Херцег Нови, разположено в тиха част на града. Този уютен апартамент с площ от 35 m² се намира на втория етаж и предлага удобен и практичен живот.

Разпределение на апартамента: дневна с трапезария и отворена кухня, баня и покрит балкон.

Апартаментът е напълно обзаведен и оборудван, продава се с всички мебели, което позволява незабавно нанасяне без допълнително обзавеждане. На разположение на живущите е паркинг пред сградата и в околността.

Апартаментът се намира на 695 метра от морето, което осигурява удобен достъп до плажа и красиви гледки. На пешеходно разстояние се намират магазини, кафенета, ресторанти, поща, автобусна спирка и други важни институции, което ви осигурява лесен достъп до всички необходими услуги.

Този апартамент представлява чудесна възможност за тези, които търсят спокойно място за живеене в Херцег Нови с отличен достъп до всички необходими услуги. Свържете се с нас още днес, за да организирате оглед на този атрактивен апартамент!

Етаж
2
брой етажи
3
вид
1+kk
Площ
35 m2
използваема площ
34 m2
Лоджия
Да
паркинг
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00