Студио в Улцин

Ulcinj, Черна гора – ID 13733
33,210 €
Площ 18 m2
вид 1+kk
етаж 2/4
Море 1 900 m
Състояние Готово
Сезон цял година

Инвестиционна информация Как работи?

Месечен доход: 194 €
Годишен доход: 7.0%

Продава се уютен 1-стаен апартамент в центъра на Улцин, Черна гора. Апартаментът се намира на 1-ви етаж в тухлена сграда на четири етажа, а общата му площ е 18,45 кв.м. Използваемата площ е 18 м².

Апартаментът е в много добро състояние и е обзаведен, което дава възможност за незабавно нанасяне. Има модерно електрическо отопление и интернет връзка.

Намира се в центъра на селото, което означава, че всичко, от което се нуждаете, е на пешеходно разстояние - от магазини до ресторанти и услуги.

Друго предимство на този апартамент е неговият инвестиционен потенциал с гарантирана годишна възвръщаемост от 7% - приблизително €3 000. Апартаментът ще бъде на разположение от 30 септември 2024 г.

Улцин е живописен град на адриатическото крайбрежие, известен с дългите си пясъчни плажове, историческия си стар град и богатото си културно предлагане. Мястото е идеално както за постоянно живеене, така и за отдих. Градът предлага широка гама от дейности - от плуване и водни спортове до разходки из историческите паметници и дегустация на местната кухня.

Ако този апартамент не отговаря на вашите очаквания, моля, не се колебайте да се свържете с нас. Ние предлагаме богато портфолио от имоти на различни места и в различни ценови диапазони. Ще се радваме да ви помогнем да намерите идеалния имот, който да отговаря на вашите изисквания.

Моля, свържете се с нас за повече информация или за организиране на оглед. Ще се радваме да се срещнем с вас!

Етаж
2
брой етажи
4
вид
1+kk
Площ
18 m2
използваема площ
18 m2

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00