Тристаен апартамент с гледка към морето в самия център на Будва

Budva, Черна гора – ID 12565
415,000 €
Площ 77 m2
вид 3+kk
етаж 4/6
Море 150 m
Състояние Готово
Сезон цял година

Открийте съвършенството на градския живот в сърцето на Будва с този модерен апартамент с две спални, само на няколко крачки от морето.

Този стилно декориран апартамент с площ 77 кв. м се намира на четвъртия етаж на добре оборудвана сграда и предоставя комфортно и модерно жилищно пространство.

След като влезете в апартамента, ще се озовете в просторна и светла дневна, която е свързана с трапезарията и отворената кухня. Светлата всекидневна създава приветлива атмосфера за почивка, а прилежащата трапезария осигурява идеалното място за семейни вечери.

Апартаментът разполага с две уютни и просторни спални и баня. Освен това апартаментът разполага с тераса, където можете да се наслаждавате на слънцето, на сутрешното си кафе или просто да се любувате на морето.

За да се гарантира вашият комфорт през цялата година, апартаментът е оборудван с климатик. Освен това апартаментът се продава напълно обзаведен, което го прави идеално решение за тези, които търсят непосредствен дом или инвестиция.

Будва е един от най-оживените и посещавани градове на черногорското крайбрежие, известен с пясъчните си плажове, богата история и бурен нощен живот. Старият град на Будва, с тесните си каменни улички и средновековни сгради, предлага уникална атмосфера и поглед към миналото. Будва е и център на множество културни и развлекателни събития, които привличат посетители от цял свят.

Нашата агенция за недвижими имоти ще ви предостави професионални услуги при намирането на идеалния имот според вашите специфични изисквания. Независимо дали търсите модерен апартамент с гледка към морето, луксозна вила или възможност за инвестиция, ние сме тук, за да ви помогнем да намерите имот, който ще отговори на всичките ви идеи и нужди. Свържете се с нас за индивидуална консултация и ние с удоволствие ще ви предоставим цялата информация и подкрепа, от която се нуждаете, за да изберете и закупите новия си имот.

Не пропускайте тази уникална възможност и организирайте оглед още днес!

Етаж
4
брой етажи
6
вид
3+kk
изглед към морето
Да
Площ
77 m2
използваема площ
75 m2
балкон
Да
паркинг
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00