Уютен апартамент с тераса в Ulcinj

Ulcinj, Черна гора – ID 13734
62,028 €
Площ 34 m2
вид 1+kk
етаж 3/4
Море 1 900 m
Състояние Готово
Сезон цял година

Инвестиционна информация Как работи?

Месечен доход: 362 €
Годишен доход: 7.0%

Предлагаме за продажба уютен апартамент с 1 спалня и обща площ от 34,46 m². Апартаментът се намира на втория етаж в четириетажна тухлена сграда в центъра на Улцин. Състоянието на сградата е добро, а апартаментът е напълно обзаведен, така че е готов за незабавно обитаване от 30 септември 2024 г.

Апартаментът е с практично разпределение и включва дневна зона с кухненски бокс и баня. Има и тераса, където можете да се насладите на сутрешното си кафе с изглед към околния град. Апартаментът разполага с електрическо отопление и интернет. Разбира се, има връзка към обществената канализация и електричество 230V.

Къщата се намира на тихо и същевременно леснодостъпно място в центъра на селото. В непосредствена близост има мрежа от магазини и услуги, което осигурява комфортно ежедневие. За любителите на плуването морето е на 1900 метра. Апартаментът се намира на много желано място, което е идеално за целогодишно живеене.

Едно от основните предимства на този апартамент е гарантираната годишна доходност от 7%, което съответства на около 4500 EUR. Тази доходност прави имота привлекателна инвестиционна възможност.

Улцин е исторически град, разположен в най-южната част на Черна гора, на адриатическото крайбрежие. Известен е с дългите си пясъчни плажове, чистото море и богатата си културна история. Градът предлага широка гама от дейности за свободното време, включително водни спортове, разходки по крайбрежната алея, посещения на исторически паметници и местни ресторанти, предлагащи вкусна средиземноморска храна. Улцин е идеално място както за релаксираща, така и за активна почивка.

Ако търсите идеален имот в Улцин или в други части на Черна гора, не се колебайте да се свържете с нас. Ще се радваме да ви помогнем да намерите имот, който ще отговаря на всички ваши изисквания за комфортен и стилен живот в близост до морето.

Етаж
3
брой етажи
4
вид
1+kk
Площ
34 m2
използваема площ
34 m2
Тераса
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00