Уютна триетажна къща за продажба в Добре Вода

Dobre Vode, Черна гора – ID 13907
240,000 €
Площ 194 m2
вид 5+kk
Море 900 m
Състояние Готово
Сезон цял година

Предлагаме за продажба красива триетажна къща с обща площ от 194 m², разположена върху парцел от 300 m². Тази къща е идеална за семеен живот или ваканционно жилище и предлага много пространство и комфорт за вашето семейство.

Просторната дневна, свързана с кухнята, създава отворено и просторно пространство, идеално за събирания. На този етаж има и баня, складово помещение и достъп до задния двор с градина и басейн, което допринася за атмосферата на спокойствие и релакс.

Втори етаж: три уютни спални и баня осигуряват необходимия комфорт и уединение за всички членове на семейството. Има и просторна тераса, идеална за отдих на чист въздух с великолепна гледка към околността.

Трети етаж: Това ниво предлага уникална възможност - голяма стая със самостоятелна баня и тераса с площ 25 кв. м. Това пространство може да се използва като студио, работно място или като зона за комфорт за гостите.

Вътрешното стълбище осигурява лесен достъп до всички етажи.

Функционалното му разпределение прави този имот идеален избор за комфортен семеен живот или като ваканционно жилище.

Къщата се намира в тих и живописен район на Добре Воде, който е известен с приятния си климат и красивите си плажове. Това местоположение предлага идеалната комбинация от спокойствие и лесен достъп до всички необходими услуги, включително магазини, ресторанти и места за отдих.

Ако се интересувате от тази къща, моля, не се колебайте да се свържете с нас за повече информация или за организиране на оглед.

Ако търсите друг имот, ние с удоволствие ще ви помогнем да намерите дом, който да отговаря на вашите изисквания и идеи.

брой етажи
3
вид
5+kk
Площ
194 m2
площ на парцела
300 m2
използваема площ
185 m2
Тераса
Да
балкон
Да
Басейн
Да
застроена площ
80 m2
паркинг
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00