Обзаведен с вкус апартамент с балкон и паркомясто в Улцин, Черна гора

Ulcinj, Черна гора – ID 14601
82,000 €
Площ 46 m2
вид 2+kk
етаж 3/5
Море 800 m
Състояние Готово
Сезон цял година

Инвестиционна информация Как работи?

Месечен доход: 478 €
Годишен доход: 7.0%

Този обзаведен с вкус апартамент с площ 46 кв.м се намира на втория етаж на модерна сграда с асансьор и предлага удобен и практичен живот.

Разпределението на апартамента включва входно антре, баня, просторна спалня и светла дневна с кухненски бокс. От дневната има директен достъп до балкона, където можете да се насладите на приятни мигове на чист въздух и красиви гледки към околността.

Апартаментът е оборудван с климатик, който осигурява комфорт през горещите летни месеци.

Апартаментът разполага и със собствено паркомясто, което е голямо предимство, особено в популярни сред туристите райони като Улцин.

Разстоянието до морето е само 800 метра, така че плажът е почти на една ръка разстояние.

Град Улцин е пълен с удобства - има ресторанти, кафенета, магазини, аптеки и всички необходими услуги, което прави това място идеално за постоянно живеене и отдих.

Притежаването на имот на брега на морето носи безброй предимства. В допълнение към възможността за ежедневна почивка на плажа, един апартамент на брега на морето предлага чудесна възможност за инвестиция. Имотите в Черна гора все още се радват на голямо търсене, както за лично ползване, така и като ваканционни имоти под наем. Благодарение на развиващия се туризъм в района, стойността на тези имоти непрекъснато нараства, което ги прави не само приятна дестинация за почивка, но и привлекателна дългосрочна инвестиция.

Улцин, един от най-старите градове на Адриатическото крайбрежие, е известен с обширните си пясъчни плажове, най-известният от които е известният Велика Плажа, който се простира на 13 км от бреговата линия. Град Улцин предлага богата история, живописна архитектура и колоритен културен живот. Посетителите могат да се насладят на традиционната местна кухня в редица ресторанти, да разгледат стария град или да се отдадат на различни водни спортове. Околностите също предлагат красиви природни пейзажи, като например природния резерват Ада Бояна, който е рай за любителите на природата и водните спортове.

Черна гора, живописна страна на Балканите, става все по-популярна както сред инвеститорите в недвижими имоти, така и сред туристите. Страната предлага впечатляващи природни пейзажи - от планински райони до кристално чисти морета, както и богата история и културно наследство. Мекият средиземноморски климат и дългият летен сезон превръщат Черна гора в идеално място както за постоянно живеене, така и за отдих. В допълнение към красивата си природа Черна гора предлага благоприятни условия за чуждестранни инвеститори, което я прави една от най-добрите дестинации за покупка на имот.

Компанията mojenemovitostumore е реномиран агент за продажба на недвижими имоти в Черна гора. Ние предлагаме богат избор от апартаменти, вили и други имоти на брега на морето с възможност за адаптиране на офертата към вашите специфични изисквания. Предоставяме професионални съвети и пълен набор от услуги, които включват правна помощ, съдействие при попълването на необходимите документи и осигуряване на сигурно прехвърляне на собствеността. Дългогодишният ни опит и познаването на пазара ни позволяват да предложим на клиентите си най-добрите имоти на конкурентни цени.

Ние ще намерим имот, който да отговаря на вашите нужди: Независимо дали търсите уютен апартамент с гледка към морето, луксозна вила или инвестиционен имот в Черна гора, ние сме насреща. Свържете се с нас, като посочите изискванията си, и ние ще ви помогнем да намерите имот, който отговаря на вашите нужди и желания. Предлагаме индивидуален подход, за да сме сигурни, че ще останете напълно удовлетворени от покупката си.

Възползвайте се от това уникално предложение и сбъднете мечтата си да притежавате собствен дом на брега на морето в красивата и слънчева Черна гора.

Етаж
3
брой етажи
5
вид
2+kk
Площ
46 m2
използваема площ
44 m2
балкон
Да
паркинг
Да
изба
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00