Продава се малка къща в близост до плажа Veliki Pjesak, Dobra Voda, Черна гора

Dobra Voda, Черна гора – ID 14787
80,000 €
Площ 63 m2
вид 2+kk
Море 600 m
Състояние Готово
Сезон цял година

Тази уютна едноетажна къща се намира в популярния район Добра Вода, само на 600 метра от плажа Велики Пясък, което я прави идеално място за почивка на море.

Къщата с площ 61 m² е разположена на парцел от 200 m² и предлага идеален вариант за тези, които търсят по-малък ваканционен имот в близост до плажа.

Къщата е компактна, но с практично разпределение. Разполага с две стаи, баня и тераса, на която има малка кухня. Терасата е идеално място за почивка след дълъг ден на плажа или за хранене на открито през топлите летни вечери. Благодарение на простото си разпределение и по-малкия си размер къщата не изисква много поддръжка, което я прави идеална за ваканционен престой.

Къщата се намира на пешеходно разстояние от всички необходими услуги като магазини, ресторанти, аптеки и други съоръжения. Добра Вода е малка, но популярна туристическа дестинация, известна с чистата си вода и красивите си плажове. Плажът Велики Пясък е известен със своя фин пясък и е популярно място за плуване и водни спортове. Близостта до тези съоръжения прави къщата идеална както за отдих, така и за дългосрочен престой.

Притежаването на имот в района на Добра вода и Черна гора като цяло носи редица предимства, сред които развиващ се туризъм, стабилна икономическа ситуация и привлекателна крайбрежна среда. Черна гора предлага уникална комбинация от природна красота, благоприятен климат и ниски разходи за живот, което я прави идеална дестинация за инвестиране в имот на брега на морето. Освен това Черна гора продължава да се развива като дестинация както за туристи, така и за инвеститори, което гарантира потенциално оскъпяване на инвестициите.

Добра Вода е добре свързана с основните транспортни пътища на Черна гора. Летището в Подгорица се намира на около един час път, което осигурява удобен достъп за международните пътници. В същото време районът е добре свързан с пътната мрежа, което позволява лесно пътуване до близките туристически дестинации като градовете Бар или Улцин.

Нашата компания Mojenemovitostumore.cz ще ви осигури пълно съдействие при покупката на имот в Черна гора, включително правни услуги и административна помощ. Ние предлагаме богат избор от имоти в най-атрактивните места на брега на морето. Ще ви помогнем да намерите идеалната къща или апартамент, които ще изпълнят представите ви за живот край Адриатическо море.

Свържете се с нас за повече информация и ние с удоволствие ще ви помогнем да изберете идеалния имот в района на Добра Вода или в други части на Черна гора.

брой етажи
1
вид
2+kk
Площ
63 m2
площ на парцела
200 m2
използваема площ
61 m2
Тераса
Да
застроена площ
65 m2
паркинг
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00