Просторна къща с гледка към морето в Шушан, Бар - Идеален дом за семейство и инвестиция

Bar, Šušanj, Черна гора – ID 14799
225,000 €
Площ 280 m2
вид 5+kk
Море 250 m
Състояние Готово
Сезон цял година

Тази великолепна къща от 160 m², разположена върху парцел от 200 m², е чудесна комбинация от пространство, функционалност и комфорт. Разделена е на три отделни жилищни единици, което я прави идеална за семеен живот, но и като отлична инвестиционна възможност за отдаване под наем.

Разпределение на къщата:

Първи етаж: апартамент с площ 80 m² и две просторни спални, подходящ за по-голямо семейство, което търси удобен и практичен живот.

Втори етаж: По-малък апартамент с една спалня, идеален за по-малко семейство или гости.

Трети етаж: Студио, идеално като отделна единица за посетители, отдаване под наем или за личните нужди на собственика.

Къщата е заобиколена от вътрешен двор, който е изцяло покрит с керамични павета, което не само създава елегантен и добре поддържан вид, но и намалява изискванията за поддръжка. На разположение е и място за паркиране, което осигурява удобен достъп и безопасно паркиране.

Едно от основните предимства на този имот е великолепната гледка към морето, на която можете да се наслаждавате всеки ден от всеки етаж. Къщата се продава напълно обзаведена, така че е готова за незабавно нанасяне.

Шушан е тиха и популярна част на Бар, която предлага приятен климат, чисти плажове и красотата на Адриатическо море на една ръка разстояние. Местоположението му го прави идеален за семейства и хора, които търсят тих живот близо до природата, но също така искат да имат всички градски удобства на една ръка разстояние. Центърът на град Бар, където ще намерите магазини, ресторанти, кафенета и културни забележителности, е само на няколко минути път.

Ако се интересувате от този имот или търсите друг имот в района на Бар или където и да е в Черна гора, не се колебайте да се свържете с нас. Нашата агенция за недвижими имоти с дългогодишен опит с удоволствие ще ви помогне да намерите жилище, което ще отговаря на вашите очаквания. Предлагаме и възможност за индивидуални оферти според вашите изисквания, независимо дали търсите къща на брега на морето, апартамент или инвестиционна възможност.

Свържете се с нас за повече информация или за организиране на оглед. Екипът на Mojenemovitostumore е тук, за да осигури гладка и безпроблемна покупка на имот в Черна гора.

брой етажи
3
вид
5+kk
изглед към морето
Да
Площ
280 m2
площ на парцела
200 m2
използваема площ
160 m2
Тераса
Да
балкон
Да
застроена площ
90 m2
паркинг
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00