Производство на кухни по ваш собствен проект

Готови сме да подготвим всичко за вас на спокойствие. Ето общ преглед на процеса на изработване на кухня по поръчка за клиент:

Инициална консултация:

Процесът обикновено започва с първоначална консултация между нас и клиента. По време на тази фаза събираме информация за вашите нужди, предпочитания и бюджет. Обсъждаме желаното от клиента оформление, стил, материали, обзавеждане и всички специфични характеристики или изисквания, които той има предвид.

Измерване и оценка на обекта:

След консултацията ще посетим клиента в дома му, за да направим точни измервания на кухненското пространство. Тази стъпка ще гарантира, че дизайнът на кухнята по поръчка се вписва идеално в наличното пространство. Ще оценим и съществуващите тръбопроводи, електрически връзки и структурни аспекти, които могат да повлияят на дизайна и монтажа.

Дизайн и планиране:

Ще използваме събраната информация и измерванията, за да създадем подробен план за дизайна на кухнята по поръчка. Този план включва разпределение, дизайн на шкафовете, разположение на уредите, плотове, възможности за съхранение, осветление и други подходящи елементи. Можете да използвате специализиран софтуер или да работите с архитект или дизайнер, за да създадете 3D изгледи или визуално представяне на предложения дизайн. Сумата за 3D визуализациите ще бъде възстановена в случай на отмяна на поръчката.

Избор на материал:

След като проектът е завършен, ние работим с клиента, за да изберем материали за кухнята. Това включва избора на вида и покритието на шкафовете, плотовете, бекплота, подовата настилка, обкова и други декоративни елементи. По време на тази фаза е важно да се вземат предвид вашите предпочитания, издръжливост, функционалност и бюджет.

Строителство и монтаж:

С изготвянето на дизайна и материалите започва фазата на строителство и монтаж. Тя включва изграждане или сглобяване на поръчкови шкафове, плотове и други компоненти според спецификациите на проекта. В този процес участват квалифицирани търговци, включително дърводелци, водопроводчици, електротехници и тръбопроводчици.

Довършителни работи:

След приключване на основната инсталация се обръща внимание на довършителните работи. Това включва задачи като боядисване на шкафове, инсталиране на избрано и свързващо, водопроводно и електрическо оборудване, както и осигуряване на правилно подравняване и функционалност.

Осигуряване на качеството и изпитване:

Преди предаването на готовата кухня на клиента се извършва задълбочена проверка на качеството. Това включва проверка на цялостното изпълнение, тестване на уредите, гарантиране на правилното функциониране на водните и електрическите връзки и отстраняване на евентуални проблеми или корекции.

Проверка и предаване на клиента:

След като кухнята по поръчка удовлетвори клиента и премине успешно всички проверки на качеството, ние ще организираме окончателно предаване с клиента. Той има възможност да разгледа готовата кухня, да зададе всички въпроси и да предостави обратна връзка. След като останалите детайли бъдат решени, ние официално предаваме кухнята по поръчка на клиента.