Отзиви

Преди да решите да си купите имот в чужбина проверете кой ще бъде вашия посредник. Ние сме живели и работили в държавите, в които предлагаме имоти - за това сме добре запознати с месното законодателство и можем да ви осигурим всичките си услуги на място. Погледнете какво имат да кажат нашите клиенти за услугите ни!

Нашите награди и сертификати
proverenaspolecnost.cz  proverenaspolecnost.cz  proverenaspolecnost.cz  proverenaspolecnost.cz

И двамата собственици бяха не само професионалисти на мястото си при продажбата на апартамента, но най-вече бяха мили, търпеливи, отзивчиви и човечни. Цялата продажба премина без ни най-малко усложнение. Силно препоръчвам. Приятно изкарване на деня, K. P.
K. P.
Поздрави на всички, които се интересуват от покупка на имот на брега на морето. Бих искал да благодаря на целия екип на MOJE NEMOVITOST U MORE, и особено на г-н Томаш Никъл, за много приятелския подход, съдействието при покупката и при работата с местните власти. Всичко премина бързо и без усложнения. Самият аз предварително бях уговорил други варианти с конкуренти и частни лица в избрания район, но именно дружелюбността, съветите и помощта на г-н Никъл ме убедиха за този избор, за който със сигурност не съжалявам. Заслужава си да заложите на МОЯТА СОБСТВЕНОСТ НА МОРЕТО. Мога горещо да ви препоръчам да се свържете с MY PROPERTY BY THE SEA, а в случая с Испания - директно с г-н Никъл!!!
Jan

Оценете ни

Бихме се радвали да споделите опита си от нашата работа. Оценяваме всяко мнение! Искаме да можем да направим услугите си дори още по-добри. Ако искате да се видите с нас, моля, не се колебайте да се отбиете в нашия офис. Ние сме тук за вас!

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00