Отзиви

Преди да решите да си купите имот в чужбина проверете кой ще бъде вашия посредник. Ние сме живели и работили в държавите, в които предлагаме имоти - за това сме добре запознати с месното законодателство и можем да ви осигурим всичките си услуги на място. Погледнете какво имат да кажат нашите клиенти за услугите ни!

Нашите награди и сертификати
proverenaspolecnost.cz  proverenaspolecnost.cz  proverenaspolecnost.cz  proverenaspolecnost.cz

Здравейте, Бих искала да споделя опита си с My property by the sea. Купихме апартамент в Албания през октомври 2023 г. и прехвърлянето ни се осъществи в рамките на един месец, всичко мина гладко и нямаше никакви усложнения. Трябва да похваля и г-жа Василева за нейния професионализъм, търпение и отзивчивост.
Hanka P.
Наскоро купих имот от Mojenemovitostumore.cz и не мога да бъда по-щастлив. Обслужването им е абсолютно страхотно и професионално. От началото до края те бяха много любезни и готови да ми помогнат във всяка стъпка от процеса на покупка. Комуникацията беше отлична, на всичките ми въпроси се отговаряше бързо. Имотът, който закупих, беше в перфектно състояние, както беше обещано, и целият процес на предаване беше безпроблемен. Мога горещо да ги препоръчам на всеки, който обмисля да закупи имот. Те са истински професионалисти, които ще се погрижат за вашите нужди и ще се уверят, че всичко върви гладко.
Jan D.
Със съпруга ми закупихме имот преди три месеца и сме напълно доволни от решението си. Радваме се, че най-накрая избрахме My Property by the Sea, които ни предоставиха отлично обслужване и ни помогнаха да намерим идеалния дом за нашето семейство. С уважение, Ярмила и Зденек
Jarmila P.
Делегатът Александър е отличен и много приятен човек. Благодаря ви отново за цялото семейство. С нетърпение очакваме морето :-).
Alena S.

Оценете ни

Бихме се радвали да споделите опита си от нашата работа. Оценяваме всяко мнение! Искаме да можем да направим услугите си дори още по-добри. Ако искате да се видите с нас, моля, не се колебайте да се отбиете в нашия офис. Ние сме тук за вас!

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00