Луксозен апартамент в новопостроена жилищна сграда в Умаг - идеален имот за инвестиция

Umag, Хърватия – ID 14464
270,000 €
Площ 74 m2
вид 2+kk
етаж 3/4
Море 650 m
Състояние В строеж
Сезон Лятна сезон

Предлагаме ви изключителен тристаен апартамент в новопостроена жилищна сграда на атрактивно място в Умаг. Този просторен апартамент, разположен на втория етаж, предлага модерно проектирана дневна, свързана с кухня и трапезария, две спални, баня и балкон с много естествена светлина, която създава приятна атмосфера.

Всеки апартамент включва складово помещение, гараж в подземната част на сградата и или външно паркомясто, което гарантира висок комфорт и сигурност.

Сградата е модерна, с подземен етаж, партерен етаж и три етажа, като всеки апартамент разполага със собствено складово помещение и външно паркомясто или гараж. Освен това апартаментите на приземния етаж разполагат със собствена градина. Осигурен е достъп както с асансьор, така и по стълбище, което прави сградата практична и достъпна за всички възрасти.

Строителните работи ще приключат до май 2025 г., а купувачът не плаща 3% данък върху недвижимите имоти

Животът в Умаг предлага идеалната комбинация от градски комфорт и близост до плажа. Този апартамент е подходящ както за млади семейства, така и за тези, които търсят спокойна среда край морето за ваканционен престой или целогодишно живеене. Отличната достъпност до плажовете, центъра на града и всички удобства на пешеходно разстояние правят тази локация популярен избор не само за постоянно жилище, но и като инвестиционна възможност с висок потенциал за краткосрочно отдаване под наем на туристи.

Умаг, един от най-популярните крайбрежни градове в Истрия, е известен с богатата си история, красивите си плажове и отличната си инфраструктура. Благодарение на стратегическото си местоположение той предлага близост до италианската граница, както и спокойна среда за почивка и релаксация. Умаг е популярна дестинация и за любителите на спорта, особено за тенис турнири и водни спортове.

Хърватия е една от най-популярните дестинации за покупка на луксозни имоти на брега на морето поради красивата си природа, приятелската атмосфера и безопасната инвестиционна среда. Области като Истрия са ценени заради близостта си до Европа, качествената инфраструктура и разрастващия се пазар на имоти. Инвестирането в недвижими имоти в Хърватия предлага стабилна възвръщаемост и висок потенциал за отдаване под наем на туристи.

С Mojenemovitostumore ви предлагаме цялостно обслужване при покупка на имот в Хърватия, включително правна помощ и консултации. Специализирани сме в луксозни апартаменти и апартаменти на морето в най-атрактивните места като Умаг. Можем да ви помогнем да намерите идеалния дом или възможност за инвестиция, които ще отговарят на вашите нужди и желания.

Ако се интересувате от тази оферта, не се колебайте да се свържете с нас за повече информация и за организиране на оглед. Ще се радваме да ви помогнем да намерите мечтания имот в Хърватия

Етаж
3
брой етажи
4
вид
2+kk
Площ
74 m2
използваема площ
64.9 m2
балкон
Да
гараж
Да
паркинг
Да
изба
Да
Магазин
640 m
Лекар
1 km
Кафене
790 m
Ресторант
830 m
Бар
790 m
Детска градина
680 m

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00