Луксозна самостоятелна вила с невероятна гледка към морето, Сома Бей, Хургада

Hurghada , Египет – ID 14794
335,000 €
Площ 148 m2
вид 3+kk
Море 100 m
Състояние Готово
Сезон цял година

Тази суперлуксозна самостоятелна вила е с площ от 148 кв.м и се намира в Wadi Jebal, Soma Bay.

Разположена на две нива, входният етаж се състои от дневна, трапезария, кухня, баня с тоалетна и просторна тераса, а долният етаж се състои от две родителски спални със самостоятелни бани. Разстоянието до плажа е 100 метра!

Вилата е напълно завършена и готова за нанасяне с отличен дизайн, при който масивните стени са заменени с големи стъклени повърхности, за да може интериорният дизайн да се превърне в завладяваща издигната гледка към морето, слънчевите лъчи, залеза, планините и облаците, интериорните елементи са запазени неутрални, за да не отвличат вниманието от спокойствието на гледката, дървените стени, подови настилки и тавани придават повече топлина, елегантност и простор на вилата.

Районът Wadi Jebal е дестинация за тези, които търсят максимална релаксация, комфорт, уединение и лукс.

Удобства в комплекса: рецепция, централен сателит, денонощна охрана, услуги по почистване, пералня, фитнес център, луксозни общи части, озеленени, зелени площи, басейни, тераси, фитнес зала, зони за релакс, директен достъп до плажа

За Wadi Jebal Soma Bay:

Разположен на върха на красивите скали на полуострова, Wadi Jebal е най-новото бижу на Сомабей - жилищен проект с неповторима гледка към кристално чистите води на Червено море.

Той се възползва максимално от естествения релеф и възнаграждава всички собственици на апартаменти с невероятна гледка към морето и 365 залеза годишно.

Построен само на 15% от скалата, той предлага на своите домове много заобикалящо открито пространство и уединение и предоставя всичко най-важно на едно място: красиви домове в живописна обстановка.

Красиво кацнали върху по-високите части на скалата, вилите глезят собствениците си с лукса на индивидуалните домове и удобството на по-малките пространства.

За Soma Bay:

Сома Бей е полуостров с площ от десет милиона квадратни метра на египетското крайбрежие на Червено море, създаден, за да отпразнува най-добрите елементи на слънцето и морето.

Този самостоятелен курортен рай е заобиколен от безкрайни пясъчни плажове на юг и вълшебни коралови рифове на север.

Сомабай е домакин на чист природен пейзаж, подчертан от разнообразие от курортни хотели, жилищни имоти, голф игрище, таласо спа и центрове за водни спортове.

Полуостровът е благословен със сухи пустинни ветрове и ниска влажност на въздуха. Зимите са меки, като средните дневни температури са от ниски до средни 20 С, а средните летни температури са от ниски 30 С.

Сомабай е дом на хотели и курорти от световна класа, които предлагат най-доброто гостоприемство по Червено море

При наличието на цял свят от възможности за гостоприемство, просто се наслаждавайте на идеалните метеорологични условия, като практикувате водни спортове над и под морската вода, като кайтсърфинг, гмуркане, уиндсърфинг и ветроходство. Очакват ви приключения, които са лесни, безопасни и забавни благодарение на редица първокласни центрове.

Кайтхаус 7Bft е известен с отличните си, постоянни условия на плоска вода и насрещен вятър в ботушите.

Любителите на гмуркането могат да се отправят към центъра Somabays Dive Centre, управляван от ORCA Dive Club, за да се насладят на 420-метровия кей, който се простира чак до рифа Хаус, и да се гмуркат дълбоководно и да се гмуркат с шнорхел. И двата центъра осигуряват сертифицирани инструктори, които предлагат уроци от начинаещи до напреднали, и са добре оборудвани, за да гарантират, че приключенията ви са забавни, безопасни и невероятни.

Местоположение на Soma Bay:

Сома бей е само на четири часа път с кола от Централна Европа и на 30 минути път с кола от международното летище Хургада, а по-далеч; древните забележителности на Луксор и долината на Нил са на два часа път с кола.

брой етажи
2
вид
3+kk
изглед към морето
Да
Площ
148 m2
площ на парцела
75 m2
използваема площ
118 m2
Тераса
Да
балкон
Да
Басейн
Да
застроена площ
148 m2
паркинг
Да
Рецепция
Рецепция
ресторант
ресторант
Охрана
Охрана
Поддържана зеленина
Поддържана зеленина

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00