Модерен тристаен апартамент с гледка към морето в нова сграда, Привлака

Privlaka, Хърватия – ID 14529
176,000 €
Площ 48 m2
вид 2+kk
етаж 2/3
Море 120 m
Състояние В строеж
Сезон Лятна сезон

Предлагаме за продажба модерен тристаен апартамент с обща площ от 48,52 m², разположен на първия етаж в нова сграда с осем жилищни единици във вила с прекрасна морска панорама. Този просторен и практично подреден апартамент включва коридор, спалня, баня, кухня с трапезария и дневна, която е свързана с лоджия, откъдето можете да се наслаждавате на морската гледка.

Към апартамента има място за паркиране пред сградата. Благодарение на качествената сграда от тухлени термоблокове с топлоизолационна фасада с дебелина 10 см и подово отопление, този имот е подходящ за целогодишно живеене. Климатикът е инсталиран както в спалнята, така и във всекидневната. PVC прозорците с електрически щори и мрежи против насекоми осигуряват комфорт и сигурност, а входната врата е блиндирана и пожароустойчива. Апартаментът се намира на 120 м от морето и на 2 км от центъра на Привлака, което го прави идеално място както за постоянно живеене, така и за ваканционен престой. Очаква се апартаментът да получи енергиен сертификат клас А.

Притежаването на имот на брега на морето в Привлака предлага уникална възможност за инвестиция. Привлака е популярно място за релаксиращ престой край морето благодарение на чистите си плажове, плитките заливи и впечатляващите гледки към околността. Приятният климат, възможността за ветроходство, сърф или туризъм превръщат това място в идеална дестинация за любителите на спорта и активната почивка.

Привлака е малко рибарско и туристическо градче, разположено на красив пясъчен полуостров, само на 15 минути път с кола от Задар и в близост до историческия град Нин. Известен е с чистото си море и дългите си пясъчни плажове, които създават отлични условия за спокойна семейна почивка. В града ще намерите всички удобства, включително магазини, ресторанти, поща и здравен център. Това е и чудесно място за тези, които искат да се занимават с водни спортове или просто да се наслаждават на спокойната обстановка на средиземноморския живот.

Ако проявявате интерес към този апартамент или търсите имот, който да отговаря на вашите нужди, моля, не се колебайте да се свържете с нас. Mojenemovitostumore ще ви помогне да намерите перфектния дом или възможност за инвестиция в красиво място, което ще отговори на всичките ви очаквания.

Етаж
2
брой етажи
3
вид
2+kk
изглед към морето
Да
Площ
48 m2
използваема площ
46.02 m2
Лоджия
Да
балкон
Да
паркинг
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00